doru3160 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Ma miram de garantie la rezistenta electrica, dar daca ai obtinut asa ceva, esti tare. Link spre comentariu
cornel1962 Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 ... logic ar trebui sa verifici : filtru de impuritati. electrovalva, furtunele pana la compartimentul detergenti,...etc !!! Dupa aceia mai vedem ... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Nu sunt tare , dar la ei orice produs are garantie , la ei nu te poti inregistra fara firma , deci este o companie ffoarte serioasa , nu mai spun nimic ca nu vreau sa se considere reclama Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 15, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 15, 2018 Acum 1 minut, cornel1962 a spus: ... logic ar trebui sa verifici : filtru de impuritati. electrovalva, furtunele pana la compartimentul detergenti,...etc !!! Dupa aceia mai vedem ... Ok multumesc de sfat , am sa o desfac cind imi vine rezistenta la ceilalta masina ca pina atunci sotia o foloseste pe asta chiar daca apare rubinet inchis se ma spala la ia numai ca trebuie sai dea de buton sa functioneze inapoi si tot ma bate la cap sa o fac pe cea cu rezistenta arsa , de facut comanda am facut dar sa vad cind ajunge si va tin la curent , si mai ales cu aceasta dupa ce o repar pe aceasta cu rezistenta , eu va multumesc ffoarte mult pentru sfaturile utile si la obect si mai ales foarte repede Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 19, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2018 Astazi am inlocuit rezistenta la whirlpool awo/c 51000 si este ok , va multumesc din suflet pentru un raspuns bun , cu ceilalta masina ramine sa verific cind am timp , ca timpul meu este limitat , revin cu un raspuns cind ma voi ocupa de masina Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum