Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

whirlpool awo/c 51000

Florinel TV

Postări Recomandate

Nu sunt tare , dar la ei orice produs are garantie , la ei nu te poti inregistra fara firma , deci este o companie ffoarte serioasa , nu mai spun nimic ca nu vreau sa se considere reclama

Link spre comentariu
Acum 1 minut, cornel1962 a spus:

... logic ar trebui sa verifici : filtru de impuritati. electrovalva, furtunele pana la compartimentul detergenti,...etc !!! Dupa aceia mai vedem ... 

Ok multumesc de sfat , am sa o desfac cind imi vine rezistenta la ceilalta masina ca pina atunci sotia o foloseste pe asta chiar daca apare rubinet inchis se ma spala la ia numai ca trebuie sai dea de buton sa functioneze inapoi si tot ma bate la cap sa o fac pe cea cu rezistenta arsa , de facut comanda am facut dar sa vad cind ajunge si va tin la curent , si mai ales cu aceasta dupa ce o repar pe aceasta cu rezistenta , eu va multumesc ffoarte mult pentru sfaturile utile si la obect si mai ales foarte repede

Link spre comentariu

Astazi am inlocuit rezistenta la whirlpool awo/c 51000 si este ok , va multumesc din suflet pentru un raspuns bun , cu ceilalta masina ramine sa verific cind am timp , ca timpul meu este limitat , revin cu un raspuns cind ma voi ocupa de masina

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări