Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

whirlpool awo/c 51000

Florinel TV

Postări Recomandate

Ok am sa o verific si revin cu rezultatul , va mai rog ceva , are cineva codurile de eroare la masinile de spalat Whirlpool , leam avut dar mi sa defectat HDD si nu le mai am multumesc

Link spre comentariu

Incearca la cei care fac garantia la acest tip de masina de spalat. Eu acolo am gasit si la pretul cel mai bun din oras si bineanteles nu chinezarii cum am gasit la restul magazinelor din oras.

Link spre comentariu

Multumesc colegu , dar din pacate nu stiu pe nimeni in zona care se ocupa cu garantia masinilor de spalat , dar nui problema ca am facut comanda de la aswo la RON107,75 deci la ei nu au chinezarii (cel putin asa cred eu) , sper sa nu se considere reclama ca nu am de ce, va multumesc pentru intelegere

Link spre comentariu

Florin, eu cred ca ai exagerat putin cu pretul asta, este enorm ptr.o rezistenta !!! Vreau sa spun ça de banii astia cumparai 3, 4 buc. Am pus din astea de duzina ai nu am avut probleme !!!

Link spre comentariu

Poate ca este scump dar asta este , este pt. masina mea de spalat si daca eu am vrut sa cumpar asta este nu ma uit la bani , deci de aici am si garantie si daca face probleme o trimit inapoi

Link spre comentariu

Nu stiu exact cum se procedeaza la ei dar am facut comenzi la ei si ce am cumparat nu au fost probleme , cu garantia stiu ca au dar nu a fost nevoie , dupa cum spun ei o trimit la ei si ei imi trimite alta rezistenta eu asa stiu ca am vorbit si la telef. cu ei si asa au spus , acum cine stie daca nu a fost nevoie

Link spre comentariu

Oricum mai am o masina de spalat Whirlpool AWO D5120 Comfort si acum a inceput si asta sa faca probleme , tot imi arata ledul de rubinet inchis , rubinetul este curatat si este curat , la masina face probleme , nu am avut timp sa o desfac , un sfat de la cineva care sa mai intilnit cu acest fenomen sami dea si mie un sfat , multumesc la toti colegi care imi da sfaturi de unde sa incep cu cautarile , ma mai pricep si eu dar nu prea repar masinii de spalat doar asa ocazional sau cind este cazul , pina acum am mai reparat dar nu am avut acest defect

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări