Dumitrache_S Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Cand mai am timp mai construiesc ceva , in fotografii se vede constructia unui amplificator se cu 6p1p , se mai poate vedea in poze si temperaturile la 6n2p , 6p1p , si transformatorul de alimentare.Mentionez ca transformatoarele si schema sunt de la domnul Lazaroiu , urmeaza si niste oscilograme . Link spre comentariu
Untold Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Frumos ampliful, dar arata si mai bine daca puneai raful de retea culcat...asa, e prea sculat comparativ cu trafurile de iesire. Cum am pus eu la SE-ul cu 4P1L: Editat Octombrie 15, 2018 de Untold Link spre comentariu
Dumitrache_S Postat Octombrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2018 (editat) Va mai prezint un amplificator SE paralel cu 6s4s , sunet placut fara zgomot de fond cu o putere de 8w .Mentionez ca schema si transformatoarele sunt opera domnului Lazaroiu . Acum au aparut de doua ori ....rog moderatorul sa stearga ultima postare .Multumesc Editat Octombrie 21, 2018 de validae Unirea a două postări succesive Link spre comentariu
Rares Alexa Postat Octombrie 30, 2018 Partajează Postat Octombrie 30, 2018 Amplifurile arată foarte bine, cred că și sunetul este pe măsură. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum