quadrall Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Vă salut !!! Ce adeziv i-mi recomandati pentru inlocuirea unor suspensii pentru difuzoare personale. Ocazional am folosit adezivul din imaginea de mai jos dar nu-l mai gasesc pe nicaieri. Link spre comentariu
Vizitator Ion Velciu Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Prenandez Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Moment classic. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Adică mai corect spus Prenadez sau alți adezivi pentru cauciuc și piele, pe bază de elastomeri sintetici, cum ar fi Sticky , Bison, Moment, etc... Editat Octombrie 10, 2018 de validae Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Mege si solutie de lipit camere de bicicleta care tot un prenadez este !! Link spre comentariu
vigu34 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 https://www.olx.ro/oferta/adeziv-difuzoare-alb-ID5BoIk.html#a55c881662 Depinde si din ce material este suspensia. Depinde si ce valoare au difuzoarele. Si eu am vrut sa incerc da riscul sa stric ceva greu de inlocuit era foarte mare. Am citit si vizionat pe google si....cam cu asta m-am ales. Cu prenadez este putin riscant caci aplicat dupa metoda clasica, odata contactul facut cam asa ramane. Link spre comentariu
quadrall Postat Octombrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) De claudiurban stiam doar ca prețul mi se pare foarte mare ptr 10ml. Prenandezul distruge inelele dacă sunt din cauciuc, am pățit-o. Editat Octombrie 10, 2018 de quadrall Link spre comentariu
-Atlas- Postat Octombrie 13, 2018 Partajează Postat Octombrie 13, 2018 La 10.10.2018 la 20:19, quadrall a spus: De claudiurban stiam doar ca prețul mi se pare foarte mare ptr 10ml. Prenandezul distruge inelele dacă sunt din cauciuc, am pățit-o. Buna De o saptamana am folosit prenadez si am avut probleme. Suspensiile s-au dilatat ca naiba.Erau suspensii ieftine de la miva.... Pana la urma le-am lipit,dar am "insistat". Spor Alex Link spre comentariu
Vizitator catalindows Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Salut. Cu ce se poate lipi conul acesta? Cred ca este din polipropilena. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 (editat) Nu prea mai ai ca să-i faci. Oricum ai lipi, sunetul difuzorului este compromis, pt ca adaugi greutate și în plus acea greutate nu este uniform distribuita. Mai mult, pe membrana la orice difuzor se creează unde ce se deplasează dinspre bobina spre margini iar cind vor intilni lipiturile se vor devia care încotro. Editat Octombrie 25, 2018 de sesebe Link spre comentariu
Vizitator catalindows Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Dar cu ce solutie se lipeste conul din materialul asta? (zici ca e teflon, superglue nu prinde, cand se intareste se desprinde foarte usor). Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 (editat) Adeziv special pt polipropilena sau măcar ceva elastic gen prenadez. Editat Octombrie 25, 2018 de sesebe Link spre comentariu
Shambala Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 (editat) Prenadez, dar probabil ca se va intampla ce a scris Sesebe. Diful ala e compromis ... Sub acea membrana este inca una din carton, adica este lipita pur si simplu deasupra ? In acest caz ar merge indepartata complet. Editat Octombrie 25, 2018 de Shambala Link spre comentariu
Vizitator catalindows Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 Este lipit deasupra... se poate inlocui.... dar nu stiu cu ce se dizolva adezivul ala si unde gasesc con exact marimea asta.... si daca se merita. Link spre comentariu
sesebe Postat Octombrie 25, 2018 Partajează Postat Octombrie 25, 2018 E din niște boxe scumpe? Cea mai buna soluție este sa găsești dacă se poate datasheet-ul lui și sa cauți o pereche similara ca parametri. Apoi trebuie sa verifici și eventual sa modifici filtrele. Difuzoarele trebuie schimbate ÎNTOTDEAUNA în perechi pt ca și atunci cind pui un difuzor identic, sunetul la un difuzor nou difera complet de sunetul la unul rodat citeva zeci-sute de ore. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum