marius_amp Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Are cineva idee cum se numeste acea tabla neagra in forma de "U" din poza de mai jos? De unde as putea sa cumpar asa ceva? Ma intereseaza doar acea tabla neagra, nu si incuietoarea. Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Tabla aia este o siguranta pentru fixarea butucului...sa nu iasa afara. Nu stiu daca o gasesti de cumparat...dar stiu ca o poti confectiona singur...nu-i mare greutate. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 S-ar putea sa se potriveasca siguranta care fixa butucii de la usile Daciei 1310...de cautat la un magazin de piese auto. Link spre comentariu
flomar60 Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Am gasit una prin fierotaniile pastrate de la vechea Dacie....aveti si dimensiunile pe poza....daca nu gasiti in alta parte ,o aveti pe aceasta cadou! Link spre comentariu
Ticu Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) I-as zice "siguranta de ax", piesa care impiedica miscarea axiala a unui ax. Editat Octombrie 10, 2018 de Ticu Link spre comentariu
GEO 53 BN Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Incuietori de tipul prezent,aveam la dulapioarele unde ne tineam hainele de oras, cind ajungeam la serviciu. Intr-un dulapior ne tineam hainele de lucru, iar in celalalt dulapior hainele de oras. Cind se intimpla sa se defecteze butucul,scoteam siguranta(piesa in discutie) si inlocuiam butucul cu unul nou. Rar de tot se intimpla sa se defecteze butucul. De cele mai multe ori pierdeam cheile, trebuind sa inlocuind butucul.Dupa mai multe ''accidente'' dadeam cite-o cheie colegului vecin putind,in felul ala sa deschidem si sa inchidem dulapul fara nici o problema. Editat Octombrie 10, 2018 de GEO 53 BN Link spre comentariu
marius_amp Postat Octombrie 11, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2018 Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Pana la urma am gasit la Meroy Merlin Link spre comentariu
Postări Recomandate