Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Adaptor de la USB la IDE/SATA

ionut20

Postări Recomandate

Salve, ce parere aveti de jucaria ASTA :d . . . mi-am comandat una, banuiesc ca va veni pe marti tinand cont ca acum e weekend :)

Daca face tot ce zice, pentru operatiuni de service pc este o scula foarte buna, foarte folositoare si foate practia :) astept sa primesc adaptorul si va spun ce parere am de el :d :smt006

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionut20

6

• Blind

4

• MifTy

2

• Elef

1

Top autori în acest subiect

mie-mi tunase o chestie prin cap: am mai multe carcase AT cu surse cu tot: iau 4 adaptoare d'alea, şi un hub usb, pe care le alimentez din sursa cu pricina, şi mă fac cu 4 hdd-uri externe!!!erau nişte adaptoare IDE2USB, cu alimentarea hdd-urilor separată, neinclusă în preţul adaptorului în sine!!!şi cum sursa e AT, n-am probleme cu powergood-ul... la ATX e mai diferit...

Link spre comentariu

ehh si la ATX merge cu o sarma mica pe post de jumper :d ... apatoru asta e fain pt laptoape , daca nu are dvd-rw, sau vrei sa ii faci un back up pe alt hdd :supz: iar daca placa de baza stie boot from USB ar trebui sa si booteze de pe alt hdd

Link spre comentariu

acum mi-a sosit adaptorul :d super jucarie .... am legat un hdd pe ide de 10 giga cu 2 partiti FAT32, si in my computer au aparut inca 2 partitii :d ca si cele normale. are sursa de tensiune cablul adaptor pt alimentare sata si cablu adaptor pt date sata. Merita bani astia.

Link spre comentariu

Daca foloseste unitati de 3,5" are nevoie, indiferent de ce USB este, de alimentare.Am un combo DVD/CDRW pe usb slim si merge si fara alimentator, si nu am vazut sa imi ceara alimentare daca e pe USB1.1

Link spre comentariu

nu am incercat ca nu am acum nici un hdd de laptop disponibil pt test, dar cred ca nu are nevoie de alimentare .... pt ca nu ai unde sa o bagi :d cand ajung acasa am sa ii fac si un test de viteza pe usb 1.1 si 2.0. Faza tare e ca l sursa in comutatie am primit cablu de alimentare cu stecher pt standard american, cu 3 borne, dar in pachet era si adaptorul pt prize normale :d Sub win 98 trebuie instalate driverele de pe cd. La xp se comporta ca si cum ai conecta un stick in usb.

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

astea sunt vrajeli, cu arsul portului si tampenii d-astea. De cativa ani incoace bag si scot diverse dispozitive in usb (hdd-uri pe usb, stick-uri, imprimante, sobolani, telefoane, card readere, diverse adaptoare, etc) fara sa folosesc safely remove bla bla bla and nothing happened.

Link spre comentariu

In windows xp si vista stick-urile sunt optimizate by default pentru quick remove, nemaiavand nevoie sa folosesti safely remove! Deschideti frumos ctrl panel, device manager iar stick-ul infipt in usb il gasiti la Disk drives (sau ceva de genul). La proprietati -> policies se poate observa ce am zis eu.Ce ti s-a intamplat nu este din vina asta, sticku' era varza and just cracked in the end.Din cate imi aduc aminte din documentari pentru niste discutii anterioare purtate pe tema asta, neutilizarea safely remove duce doar la pierderi de date in cazul device-urilor de stocare infipte in usb daca acestea nu sunt optimizate by default in windows pt asa ceva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări