Vizitator uniune Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Salutare tuturor! Caut sa repar o bicicleta electrica in Bucuresti. Este un kit de pe ebay si un Pegas Cutezator, deci nimic care sa aiba limitari/restrictii comerciale. Initial credeam ca are probleme la senzorii Hall (inlocuiti pe toti), acum insa am alte coduri de eroare si clar imi trebuie cineva cu rabdare si experienta in ale surubaritului. Cu multumiri, Link spre comentariu
Vizitator uniune Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Mentionez ca am nevoie de ajutor la partea electrica - am fost intrebat de partea mecanica. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 A funcționat și s-a defectat, sau a fost cumpărat defect ? O poză cu partea electrică ar fi utilă, să vedem despre ce e vorba... Link spre comentariu
Vizitator uniune Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 A functionat perfect circa 1an jumatate. Voi face poza,deocamdata zace uitata intr-un colt. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 16, 2018 Partajează Postat Octombrie 16, 2018 Cel mai probabil se defectează partea de forță, tranzistorii de comutație.Ar fi bine să verifici prima dată dacă siguranțele sunt în regulă, trebuie să existe ceva chiar pe placă. Link spre comentariu
Vizitator uniune Postat Decembrie 6, 2018 Partajează Postat Decembrie 6, 2018 Salutare! Anunt inca valabil, am desfacut bicicleta, controllerul, nimic nu miroase a prajit, totul pare ok. Link spre comentariu
Postări Recomandate