Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE22B350F2W sasiu N65D

Vizitator

Postări Recomandate

On 5/29/2020 at 9:05 AM, adfl said:

Am si eu un tv din asta ,nu are decat pureci ,  am verificat acel IC2006 este ok scote cei 33 V stabili , am masurat pe selector toate tensiunile si par a fi ok cu exceptia catorva....uite specific in continuare ce am gasit : SCL=3,1 , SDA=3,1 ( si este activitate pe astea cand act cu telecomanda ) CLK=0 (????) , D0......D7=0 , VAL=0 , SYNC=0 , 1,2V=ok , 3,3V=ok , SIT=0 , CVBS=1,11 , ERR=0 , RES=3,3 , 33V=OK , AFT1=4,5 , 5V=ok , AGC=0,66 , 9V=ok Selector de proba nu am , as ruga pe domnu Costica sa mai posteze o data dumpul pentru 24C sa-l incerc ori poate imi spune cineva ce traseu a gasit intrerupt spre procesor , multumesc

Daca zici ca tensiunile sunt ok pe tuner, nu cred ca ai vre-o sansa la placa asta...se intrerup traseele de la trecerile metalizate si cum schema nu exista.......

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...
La 02.06.2020 la 15:12, Costica Tv a spus:

Daca zici ca tensiunile sunt ok pe tuner, nu cred ca ai vre-o sansa la placa asta...se intrerup traseele de la trecerile metalizate si cum schema nu exista.......

Am si renuntat , pacat , l-am vazut si functionanad are panel ok , imagine faina , asta e ......

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări