vergil Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) Hai ca e tare . Omu sechinuie si dv ........... Felicitari don” Costica .Greu , greu , greu . Ptr unul cu experienta mata , dar pentru altii......... Editat Octombrie 10, 2018 de vergil corectare Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Nu e problema, eu l-am rugat sa ma invete cum se pune direct in postare video de pe youtube Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Postez dumpurile ok IC4019=25L64 si IC3001=24C1024 pentru acest tv, pentru ca eu nu am gasit deloc soft pentru IC4019=25L64, IC4020=25L64 este pus degeaba pe placa, functioneaza perfect tv-ul si fara acest flash https://www.filemail.com/d/aosrkjspyvyteau Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 (editat) 2 hours ago, vergil said: Hai ca e tare . Omu sechinuie si dv ........... Felicitari don” Costica .Greu , greu , greu . Ptr unul cu experienta mata , dar pentru altii......... Multumesc, daca gaseam schema nu mai munceam 4 zile, munceam maxim 1 ora, alti se lauda ca repara orice tv fara schema, uite ca nu e chiar asa, daca nu aveam anii grei in carca..... nu reuseam nimic fara schema...... Editat Octombrie 10, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
adfl Postat Martie 17, 2019 Partajează Postat Martie 17, 2019 Buna seara si felicitari domnu Costica , uite ca am si eu exact aceeasi problema , daca esti amabil putem vorbi pe personala ? Link spre comentariu
Vizitator buzuros Postat Martie 18, 2019 Partajează Postat Martie 18, 2019 La 10.10.2018 la 2:47, Costica LCD a spus: Defect rezolvat, de vina a fost un integrat cat un purece ceva mai gras care suge mai mult sange......daca vre-o data cineva se va lovi de acest defect, pe care l-am gasit pe multe forumuri straine, dar fara rezolvare, o sa-l ajut cu placere, pentru ca nu pot sa uit niciodata cat am muncit pentru acest jeg penal de tv, daca exista schema era foarte simplu de rezolvat.............. Acest integrat e raspunzator pentru multe defecte la placi asemanatoare, cand semnalul pe program dispare si apare aleator sau lipsa totala de semnal, cine nu stie da vina pe tuner, procesor.......etc, am ajuns in faza de am schimbat chiar si procesorul SEMS12 la acest tv penal....... Și nu vrei să-l pârăști ? Link spre comentariu
profimex Postat Martie 29, 2019 Partajează Postat Martie 29, 2019 Buna ziua domnu costica am si eu aceeasi problema cu mainul BN41-01228C respectiv isi pierde semnalul dupa cateva secunde, Momentan nu mai puteti primi mesaje private . Daca ma puteti ajuta si pe mine cu rezultatul celor 4 zile de munca raman dator . Multumesc Link spre comentariu
Vizitator tanaseva Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 La 10.10.2018 la 2:47, Costica LCD a spus: Defect rezolvat, de vina a fost un integrat cat un purece ceva mai gras care suge mai mult sange......daca vre-o data cineva se va lovi de acest defect, pe care l-am gasit pe multe forumuri straine, dar fara rezolvare, o sa-l ajut cu placere, pentru ca nu pot sa uit niciodata cat am muncit pentru acest jeg penal de tv, daca exista schema era foarte simplu de rezolvat.............. Acest integrat e raspunzator pentru multe defecte la placi asemanatoare, cand semnalul pe program dispare si apare aleator sau lipsa totala de semnal, cine nu stie da vina pe tuner, procesor.......etc, am ajuns in faza de am schimbat chiar si procesorul SEMS12 la acest tv penal....... Am si eu tv Samsung cu aceiasi placa main board si cu acelasi defect,pleacă de pe post își m-ai revine si iar dispare imaginea si sonorul.Am inteles,din postarea d- lui Costică LCD ca de vina este un IC,mic si gras.As avea rugămintea la d-voastră să-mi spuneți si mie care este acest IC.Va multumesc anticipat.Valentin. Link spre comentariu
schematiq Postat Martie 30, 2019 Partajează Postat Martie 30, 2019 (editat) Verificati stabilizatoarele ce asigura tensiunile mici; 3,3V: 1,26V Editat Martie 30, 2019 de schematiq Link spre comentariu
anil2019 Postat Iulie 29, 2019 Partajează Postat Iulie 29, 2019 problema e ic2006 care produce tensiunea de 33v de pe pin 5 selector .Cind apar sau dispar posturile sau imaginea variaza tensiunea de 33v pt diodele varicap 1 Link spre comentariu
mesterel Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 (editat) La 29.07.2019 la 21:42, anil2019 a spus: problema e ic2006 care produce tensiunea de 33v de pe pin 5 selector .Cind apar sau dispar posturile sau imaginea variaza tensiunea de 33v pt diodele varicap Am si eu acelasi tip de TV cu acelasi main.. ic2006 trebuie inlocuit sau doar lipituri reci? Nu de alta dar pare greu de gasit in RO.. Nu sunt la munca acum si la fel.. am petrecut ceva timp cu piticania asta de tv.. La mine defectul se manifesta altfel. Pe langa faptul ca a venit cu sursa arsa care am rezolvat-o nu prinde nici un post digital, doar pe modul analog prinde 58 de programe pe Operator Digi. Initial am crezut ca ar fi de la setarile regionale dar le-am luat la rand si degeaba.. aceeasi poveste si cu factory reset. Editat Februarie 18, 2020 de mesterel Link spre comentariu
Costica Tv Postat Februarie 18, 2020 Partajează Postat Februarie 18, 2020 (editat) 2 hours ago, mesterel said: Am si eu acelasi tip de TV cu acelasi main.. ic2006 trebuie inlocuit sau doar lipituri reci? Nu de alta dar pare greu de gasit in RO.. Nu sunt la munca acum si la fel.. am petrecut ceva timp cu piticania asta de tv.. La mine defectul se manifesta altfel. Pe langa faptul ca a venit cu sursa arsa care am rezolvat-o nu prinde nici un post digital, doar pe modul analog prinde 58 de programe pe Operator Digi. Initial am crezut ca ar fi de la setarile regionale dar le-am luat la rand si degeaba.. aceeasi poveste si cu factory reset. Nu mai te chinui degeaba,, placile astea sunt proiectate special de fabricant ca sa "plesneasca " trecerile pcb (trasee) de la tuner catre procesor, dovada ca nu se gaseste nici schema,. Editat Februarie 18, 2020 de Costica Tv Link spre comentariu
adfl Postat Mai 29, 2020 Partajează Postat Mai 29, 2020 La 19.02.2020 la 0:20, Costica Tv a spus: Nu mai te chinui degeaba,, placile astea sunt proiectate special de fabricant ca sa "plesneasca " trecerile pcb (trasee) de la tuner catre procesor, dovada ca nu se gaseste nici schema,. Am si eu un tv din asta ,nu are decat pureci , am verificat acel IC2006 este ok scote cei 33 V stabili , am masurat pe selector toate tensiunile si par a fi ok cu exceptia catorva....uite specific in continuare ce am gasit : SCL=3,1 , SDA=3,1 ( si este activitate pe astea cand act cu telecomanda ) CLK=0 (????) , D0......D7=0 , VAL=0 , SYNC=0 , 1,2V=ok , 3,3V=ok , SIT=0 , CVBS=1,11 , ERR=0 , RES=3,3 , 33V=OK , AFT1=4,5 , 5V=ok , AGC=0,66 , 9V=ok Selector de proba nu am , as ruga pe domnu Costica sa mai posteze o data dumpul pentru 24C sa-l incerc ori poate imi spune cineva ce traseu a gasit intrerupt spre procesor , multumesc Link spre comentariu
Florinel TV Postat Mai 29, 2020 Partajează Postat Mai 29, 2020 Incercati cu aceste dumpuri Samsung LE22B350F2W BN94-03095N IC3001 24C1024.rar Samsung LE22B350F2W MB.BN41-01228 chassis N65D panel T216HA01-DB.zip Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum