rochester21 Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Salutari. Pun la vanzare un ceas electronic pe quartz Seiko chronograph. Ceasul nu a fost purtat mult, nefiind ceas de zi cu zi, prin urmare uzura e neglijabila. Doresc 270+ transport sau predare in Galati. Un Diesel electronic/quartz ca si nou, la cutie...370 lei. Mai am un ceas, dar nu e electronic, e o bijuterie automata(300 de lei). Cadran superb cu fazele lunii.... Link spre comentariu
rochester21 Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Pentru cine e interesat de tot pachetul, pretul e de 700 de lei. Telefon 0742.200.186. Editat Octombrie 9, 2018 de rochester21 Link spre comentariu
norad Postat Octombrie 11, 2018 Partajează Postat Octombrie 11, 2018 (editat) Frumos ceasul ce are carcasa aurie. Dar, e cu fazele lunii sau disc luna-soare? Nu-mi dau seama din poza. Editat Octombrie 11, 2018 de norad Link spre comentariu
rochester21 Postat Octombrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2018 (editat) Ups, corect, alea nu sunt fazele lunii ! Acum vad, nu stiu ce e acolo Fazele....soarelui ??! Editat Octombrie 12, 2018 de rochester21 Link spre comentariu
Bandi Szasz Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Mult mai posibil indicator AM/PM, are un desen cu soarele si luna. In timpul zilei se va vedea desenul cu soarele si spre seara / noaptea se va vedea luna, cel putin ceasul pe care il detin eu asta face cu un disc similar. Link spre comentariu
rochester21 Postat Octombrie 14, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 14, 2018 Vanzare. Link spre comentariu
rochester21 Postat Octombrie 16, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 16, 2018 (editat) Iata si o imagine cu mecanismul V657 cu care e echipat Seiko. E un mecanism cat se poate de banal, fara termocompensare, fara rubine si montat pe o punte de plastic, dar ca si variantele mai elevate de la seiko(gen T742, tot fara rubine dar cu mai mult metal), e surprinzator faptul ca in practica mecanismele astea lucreaza in conditii normale 20 de ani fara probleme. Nu difera in acest sens de mecanisme quartz mai complicate, cum ar fi eta-urile cu 4 rubine folosite de swatch-uri. Secretul sta mai mult in precizia asamblarii decat in numarul de rubine etc. E mult mai probabil ca ceasul sa devina demodat sau prea zgariat dupa perioada asta decat sa se strice in timpul purtarii(exceptie- cand intra apa). Chiar si in cazul in care e cineva ghinionist, mecanismele se pot cumpara separat, de obicei costa in jur 100 de lei+ transport. Prin urmare ceasurile astea pot fi purtate mult si bine. La capitolul precizie nu comentez, intrucat cam orice seiko quartz are o abatere de cateva minute pe an. Chiar si daca ar avea precizie perfecta, tot o pierd cand schimbam ora, odata pe an. Nu are toata lumea timp si chef sa potriveasca ceasul la secunda de fiecare data.... Editat Octombrie 16, 2018 de rochester21 1 Link spre comentariu
rochester21 Postat Octombrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2018 (editat) Seiko si ceasul auriu sunt vandute, a mai ramas Diesel la 350 lei. Editat Octombrie 17, 2018 de rochester21 Link spre comentariu
rochester21 Postat Octombrie 20, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2018 Vanzare ceas Diesel ca nou la 350 lei. Inca am factura de achizitie- 800 lei.... Link spre comentariu
Postări Recomandate