Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Samsung LE26A336J1D,imaginea fluctueaza

alexutu04

Postări Recomandate

Salutare!

Detin un Samsung LE26A336J1D,si am o problema cu fluctuarea de imagine.Nu stiu cum sa explic sa intelegeti mai bine,doar alimentat fara vro sursa de semnal imaginea,meniul fluctueaza (se muta de sus in jos ft repede nu poti vedea foarte bine nici macar meniul)si miai are momente cand ramane blocata imaginea..ce ar putea fi? 

SI o poza 240yq03.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• alexutu04

5

• Florinel TV

2

• iuliantv

1

• _adi_

1

Top autori în acest subiect

Acum 3 ore, alexutu04 a spus:

Salutare!

Detin un Samsung LE26A336J1D,si am o problema cu fluctuarea de imagine.Nu stiu cum sa explic sa intelegeti mai bine,doar alimentat fara vro sursa de semnal imaginea,meniul fluctueaza (se muta de sus in jos ft repede nu poti vedea foarte bine nici macar meniul)si miai are momente cand ramane blocata imaginea..ce ar putea fi? 

SI o poza 240yq03.jpg

Mai multe detailii,lati desfacut sa faceti o analiza macar optic daca nu detineti schema? (posibil si probleme de soft la memory):scarpin

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Da.l-am desfacut acum cateva saptamani,si acum avand putin timp liber am zis hai sa vad ce pot face,nu am gasit nimic inegrit ars sau condensatori umflati,displaiu refuz sa cred ca este defect,pt.ca atunci cand se blocheaza ramane meniul pe ecranfara dungiii.

Link spre comentariu
On 10/8/2018 at 7:54 PM, alexutu04 said:

Da.l-am desfacut acum cateva saptamani,si acum avand putin timp liber am zis hai sa vad ce pot face,nu am gasit nimic inegrit ars sau condensatori umflati,displaiu refuz sa cred ca este defect,pt.ca atunci cand se blocheaza ramane meniul pe ecranfara dungiii.

Esti incapatanat ca un catar, daca nu repari displayuri de unde esti tu sigur ca displayul e ok, nu sunt eu sigur care am reparat zeci de displayuri, toate modelurile........daca vrei sa fii ajutat, cel putin raspunde colegilor cu experienta, adica ce display are tv-ul si pune o poza de doamne ajuta cu imagine pe un program tv, nu cu osd-ul tv-ului, ca aia este egal cu zero.......

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Nu sunt incapatanat.am incercat sa fac poze pt. a se putea vedea seri si etc.nu stiu unde pot gazi modelul ecranului,tocmai de aceea am pus pozele.

11qs5l0.jpg33vdr0p.jpg

SI in legatura cu un post de tv tot la fel face, imaginea se plimba de sus in jos exact ca si cu meniul.

Link spre comentariu

in acest caz e necesar sa demontezi  ecranul , cauti pe google modelul display "V260B1-L04"  si gasesi mai multe ghiduri de reparatie, 

se vertifica pas cu pas cu ohmetru fiecare traseu intre bcb-ul superior deasupra ecranului si driverul cof lateral

(in partea dreapta daca te uiti din fata)

uite aici un exemlu ghid de reparatie :   http://monitor.espec.ws/files/_______________625.pdf

Link spre comentariu
On 10/8/2018 at 7:54 PM, alexutu04 said:

Uite ca sa adeverit vorba mea ca esti foarte incapatanat, displayul este defect, se poate repara destul de usor, iti spun eu care am rezolvat cel putin 30 de bucati.......

Link spre comentariu

Am stat pana mai tarziu si am rezolvat,problema a fost pinu 10,traseul a fost intrerupt.Ati avut dreptate in legatura cu ecranul a fost defect:limb:

Va multumesc tuturor pentru ajutor si timpul acordat.(multumesc mult pt ghidul de reparatie Koteles Istvan)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări