Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drujbă green garden

Florin berdila

Postări Recomandate

Filtrele "de plastic" retin grosier  dar unde etanseaza pe carburator au un element filtrant adecvat - 5 in poza atasata de la Stihl 036 . Filtrul de plastic se desface in doua parti . Poate nu mai are elementul filtrant , o fi fost suflat la compresor , lucru nerecomandat ...

Filtru.JPG

Link spre comentariu

Berdila.Vezi că sunt în comerţ filtre de schimb Partner.Numai să aibă pentru modelul tău...N-ai zis dacă ai luat drujba de nouă sau second.

Dacă e strict numai plastic o să treacă praful.

Şi mai e ceva.Rumeguş fin şi praf apar când lanţul nu e ascuţit.

Şi încă o menţiune.Drujbele sunt făcute să taie în lemn verde...

Link spre comentariu

Buna

Si mie mi s-a infundat carburatorul.
Am scos cam o lingurita de rumegus extrem de fin.

L-am spalat cu benzina de mai multe ori si si-a revenit.

L-am spalat pana nu a iesit decat benzina curata.

Drujba e ceva noname(nume rusesc,dar made in china).

Oricum sunt multumit de ea.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Se mai gaseste filtru de hota, il pui in mai multe straturi ,asa am pus eu la un aspirator la care nu ii mai gaseam filtru original cu hartie,am pastrat doar carcasa cu gratarele de plastic si intre ele am pus filtru de hota pliat in 4 straturi.  

Link spre comentariu

Acolo ar mai merge foarte bine niste burete special cu densitate scazuta folosit la boxele pro in spatele grilajului metalic pentru a impiedica patrunderea prafului si altor particule fine ( de nisip etc.) Mai este folosit si la amplificatoarele audio pro langa ventilatoarele care introduc aer in amplificator, tot pe post de filtre pentru praf. Are grosimi incepand de pe la 5 mm. Daca stii pe cineva care confectioneaza boxe audio pro s-ar putea sa aiba asa ceva. Se poate si cumpara de la magazinele specializate sau de pe internet. Se numeste burete fonotransparent. 

download.jpg

download-1.jpg

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări