daniels Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Iti intra praf de lemn, daca nu sunt particule mari nu infunda nimic, nu adauga nimic peste filtru ca nu mai are aer. Link spre comentariu
Nikk Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Filtrele "de plastic" retin grosier dar unde etanseaza pe carburator au un element filtrant adecvat - 5 in poza atasata de la Stihl 036 . Filtrul de plastic se desface in doua parti . Poate nu mai are elementul filtrant , o fi fost suflat la compresor , lucru nerecomandat ... Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Berdila.Vezi că sunt în comerţ filtre de schimb Partner.Numai să aibă pentru modelul tău...N-ai zis dacă ai luat drujba de nouă sau second. Dacă e strict numai plastic o să treacă praful. Şi mai e ceva.Rumeguş fin şi praf apar când lanţul nu e ascuţit. Şi încă o menţiune.Drujbele sunt făcute să taie în lemn verde... Link spre comentariu
-Atlas- Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Buna Si mie mi s-a infundat carburatorul. Am scos cam o lingurita de rumegus extrem de fin. L-am spalat cu benzina de mai multe ori si si-a revenit. L-am spalat pana nu a iesit decat benzina curata. Drujba e ceva noname(nume rusesc,dar made in china). Oricum sunt multumit de ea. Spor tuturor Alex Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 22, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 daca bag in interiorul filtrului o bucata de burete cu ulei ibibat , stors sa se opreasca prafu fin Link spre comentariu
validae Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Se va înfunda în cinci minute în cel mai bun caz.Câtă vreme praful e fin şi doar de lemn, nu are nimic. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 22, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 22, 2021 pai are domnule Validae ca meteu dupa doua trei rezervoare scoti cu degetu prafu fin din fata clapetei de aerada ca Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Berdila.Experimentează o bucată de burete,cam 8-10mm grosime.Da' fără ulei că se îmbâcseşte.Va trage mai greu aerul la motor însă. Link spre comentariu
valivoi Postat Februarie 22, 2021 Partajează Postat Februarie 22, 2021 Se mai gaseste filtru de hota, il pui in mai multe straturi ,asa am pus eu la un aspirator la care nu ii mai gaseam filtru original cu hartie,am pastrat doar carcasa cu gratarele de plastic si intre ele am pus filtru de hota pliat in 4 straturi. Link spre comentariu
George Postat Februarie 23, 2021 Partajează Postat Februarie 23, 2021 Acolo ar mai merge foarte bine niste burete special cu densitate scazuta folosit la boxele pro in spatele grilajului metalic pentru a impiedica patrunderea prafului si altor particule fine ( de nisip etc.) Mai este folosit si la amplificatoarele audio pro langa ventilatoarele care introduc aer in amplificator, tot pe post de filtre pentru praf. Are grosimi incepand de pe la 5 mm. Daca stii pe cineva care confectioneaza boxe audio pro s-ar putea sa aiba asa ceva. Se poate si cumpara de la magazinele specializate sau de pe internet. Se numeste burete fonotransparent. Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Daca te ajuta cu ceva,la drujbele marcilor respectabile exista filtre de aer diferite,pentru mai multe tipuri de utilizari. Link spre comentariu
daniels Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Cum adica mai multe utilizari? Pt taiat lemn si pt taiat gheata sunt filtre separate? Dupa un an o fi gasit Florin ceva. Link spre comentariu
Ujio Postat Februarie 6, 2022 Partajează Postat Februarie 6, 2022 Sunt filtre care filtreaza mai bine dar se incarca-murdaresc rapid,altele ce se folosesc in alt mediu de lucru,etc... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum