GEO 53 BN Postat Noiembrie 5, 2019 Partajează Postat Noiembrie 5, 2019 (editat) La 23.10.2018 la 18:25, Florin berdila a spus: ......................... are un orificiu in forma de gaura ............................... .................................................... Bine ca n-are orificiu' in forma de tăruș, ca atunci, problema, ar fi mai greu de rezolvat. Florine, Florine!!!!! Ș-apoi te superi ca te iau colegii-n tărbacă! Editat Noiembrie 5, 2019 de GEO 53 BN Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 daţimi vă rog un sfat ,azi am tăiat lemne pe care le aveam de vreo 4ani erau mancate de carie iesea un praf rosu din ele era extrem de fin deaceea mia tras praf extrem de fin in carburator mia trecut de filtru ,deci pe la filtru nu are nici o scapare filtru trage prin sita lui ,cineva mia spus sa incarc filtru cu pâslă ca nu ar mai trece ,este vreo posibilitate mai bună ,dumneavoastra ce mă sfătuiţi Link spre comentariu
sesebe Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Le stropești cu apa în timp ce le tai?!? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Ianuarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 na plouat ,ce ne mai place miştoul Link spre comentariu
Alphsoo Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Florine, fara nici o suparare schimba drujba. Cum din rahat nu faci bici nici dintr-o jucarie de drujba nu faci scula adevarata. Eu am de aprox. 12 ani un Komatsu Zenoah si in afara de o lama si vreo 15 lanturi nu am schimbat nimic la ea. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 Daca e de 52cmc ...ai originalul dupa care le`au copiat chinezii! Zenoah, bune motorase faceau... Link spre comentariu
Alphsoo Postat Ianuarie 20, 2020 Partajează Postat Ianuarie 20, 2020 E un model mai vechi de 56cmc, fabricata inainte sa-si bage nasul cei de la husqvarna.Ca fapt divers spre deosebire de restul aceasta cere un amestec de ulei de 50ml/Litru carburant. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2021 ce as mai putea face la o lama de drujba sa nu mi se mai infunde orificiul pe unde iese uleiul pe lama ,,,acel orificiu de pe lama se infunda imediat ,,,si prin filtru imi trece pafu Link spre comentariu
validae Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Nu prea ai ce-i face să nu se înfunde dacă e prost realizată construcţia.Cureţi mai des lama sau foloseşti un ulei de lamă mai subţire. Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2021 chiar si cu ulei mai subtire se tot infunda ,,, Link spre comentariu
NICA Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Acum 20 minute, Florin berdila a spus: chiar si cu ulei mai subtire se tot infunda ,,, Largeste gaura cu un burghiu de 4mm. Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Berdila.Orificiul de ieşire ulei ungere are filtru?Unele drujbe au filtru,altele nu.În interiorul traseului pompiţei mai ai un filtru.Dacă ăla e înfundat debitul de ulei scade puternic şi dă senzaţia de înfundare. Deci cum e la tine?Oricum e indicat să foloseşti acelaşi ulei de lanţ tot timpul. Am văzut ceva şi cu filtrul pe aer...Curăţă-l şi spală-l periodic şi nu umbla cu improvizaţii.Dacă faci filtrare mai bună îi tai din aer şi merge mai prost. Lama are orificii de ungere.Sunt curate?Le verifici periodic? Link spre comentariu
Florin berdila Postat Februarie 21, 2021 Autor Partajează Postat Februarie 21, 2021 mam uitat acum la o lama de sthil si pinteni lantului trec vizibil pe gaura se vad ,pe cind a mea daca ma uit prin acea gaurica nu se vad pinteni lantului Link spre comentariu
BRANCA Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Berdila.Ce lamă ai?Ce producător? Link spre comentariu
modoran Postat Februarie 21, 2021 Partajează Postat Februarie 21, 2021 Atunci schimba lama si lantul, ia una originala, nu chinezarie copiata prost. Link spre comentariu
Postări Recomandate