Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Drujbă green garden

Florin berdila

Postări Recomandate

Domnilor am cumparat o drujba anul trecut green garden cgs4400 si azi am fost la dedeman sami cumpar o lama si un lant dar omul de acolo mia spus ca trebuia sa aduc si lama ca se poate sa nu se potriveasca la gaurile intinzatorului la detaliile lantului spune ca ,pasul este 325" ecartament 0,58 adica 1,47 sau ce nu inteleg ce ar trebui sa cumpar ma poate ajuta cineva

Link spre comentariu
Acum 43 minute, Florin berdila a spus:

dar omul de acolo mia spus ca trebuia sa aduc si lama ca se poate sa nu se potriveasca la gaurile intinzatorului la detaliile lantului spune ca ,pasul este 325" ecartament 0,58 adica 1,4

Și care e problema? Decât să cumperi aiurea, nu mai bine faci cum a zis el?

Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Domnilor un sfat va rog, azi am cumparat o lama si lant la drujba mea marca Rusis dar lama pe care am cumparato azi are un orificiu in forma de gaura cred de fi 5 sau 6 ,iar lama pe care am avuto avea orificiul pentru ungerea lantului in forma alungita si lua mai bine uleiul din fata furtunasului ,acum va intreb pot mari acea gaura a lamei sau sa mai dau alta gaura langa ia sa poata fi mai mare orificiul pot ?

Link spre comentariu

gaura aia e alungita pentru a se unge atunci cand se intinde lantul si se schimba pozitia lamei. Ia lama veche si da gauri alaturate cam cat e pe lama veche.

Editat de daniels
Link spre comentariu

Am mai descoperit ca oala ambreiajului este vanata parca ar fi decalita imi puteti spune ce este in neregulă ? Rotita motrica daca am puso in alta pozitie cum a fost am gresit ca am vazut pe yutoobe ca rotita motrica se pune cu scrisu inspre ambelaj

Link spre comentariu

Ambreiajul este vanat pentru ca a patinat si s-a supraincalzit. Roata motrica trebuie pusa in pozitia corecta pentru ca dintii lantului nu mai intra corect in acele locasuri.

Link spre comentariu

Rotita motrica trebuie sa se potriveasca cu canelura axului pe care vine montata. Daca se schimba forma pasului la dinti atunci trebuie vazut daca se potriveste lama pentru ca si lama are in varf o roata .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări