Radiotelegrafist Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Va salut colegi,recomandati-mi si mie va rog o telecomanda pentru acest tv crt ULTRALINE model? CTV 2154 S,va multumesc anticipat. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Ar fi trebuit mai multe detalii , sasiu, procesor !! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Tv-ul este departe de mine eu iam cerut la client doar denumirea tv-ului si modelul,nu ma puteam deplasa 25km doar sa-i desfac tv-ul. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 RC5840, MFY 471, Longer 91123 ... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2018 pai atunci dati-mi dstra una ca doar am mai cumparat de la dstra,mai multe detali pe PM,va multumesc anticipat, Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 traiasca elforum,din partea mea nota -0 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Elforumul este cel mai tare forum din Romania si cu useri fffoarte buni in reparatii si asa va fi intodeauna ffoarte bun cu useri super meseriasi fata de alte forumuri , cine nu este om nu va fi servit , un meserias iti da sfaturi dar sa fii om , si sa fi om este lucru mare 1 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2018 16 hours ago, Florinel TV said: Elforumul este cel mai tare forum din Romania si cu useri fffoarte buni in reparatii si asa va fi intodeauna ffoarte bun cu useri super meseriasi fata de alte forumuri , cine nu este om nu va fi servit , un meserias iti da sfaturi dar sa fii om , si sa fi om este lucru mare ai uitat cand ai fost banat pentru un lucru de nimic si ai fost adus inapoi de catre noi,atunci vin si eu si te intreb,ai fost s-au nu om atunci,scuze pentru off topic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Eu nu am spus in numele tau sa fii om ci in numele tuturor mai ales in numele meu , citeodata fac si eu greseli de sta pisica in coada , asta este asta este viata Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Un lung tren ne pare viața, ne trezim în el mergând, Fără să ne dăm noi seama unde ne-am suit și când. Fericirile sunt halte, unde stăm câte-un minut; Până când să ne dăm seama, sună, pleacă, a trecut.... Iar durerile sunt stații lungi, de nu se mai sfârșesc, și în ciuda noastră parcă, tot mai multe se ivesc. Arzători de nerabdare înainte tot privim, să ajungem mai degrabă la vreo țintă ce-o dorim. Ne trec zilele și anii, clipe scumpe și dureri, noi trăim hrăniți de visuri și-nsetați după plăceri. Mulți copii voioși se urcă, câți în drum n-am întâlnit!... Iar câte-un bătrân coboară trist, și frânt, și istovit. Vine odată însă vremea să ne coborâm și noi; ce n-am da, atunci, o clipă să ne-ntoarcem înapoi? Dar, pe când, privind în urmă, plângem timpul ce-a trecut, sună-n Gara Veșniciei; am trăit și n-am știut!... Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2018 12 minutes ago, andrei_ said: Un lung tren ne pare viața, ne trezim în el mergând, Fără să ne dăm noi seama unde ne-am suit și când. Fericirile sunt halte, unde stăm câte-un minut; Până când să ne dăm seama, sună, pleacă, a trecut.... Iar durerile sunt stații lungi, de nu se mai sfârșesc, și în ciuda noastră parcă, tot mai multe se ivesc. Arzători de nerabdare înainte tot privim, să ajungem mai degrabă la vreo țintă ce-o dorim. Ne trec zilele și anii, clipe scumpe și dureri, noi trăim hrăniți de visuri și-nsetați după plăceri. Mulți copii voioși se urcă, câți în drum n-am întâlnit!... Iar câte-un bătrân coboară trist, și frânt, și istovit. Vine odată însă vremea să ne coborâm și noi; ce n-am da, atunci, o clipă să ne-ntoarcem înapoi? Dar, pe când, privind în urmă, plângem timpul ce-a trecut, sună-n Gara Veșniciei; am trăit și n-am știut!... sa inteleg ca aceasta este telecomanda de care am nevoie? Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Domnu Giorgi,chiar nu stiu ce telecomanda trebuie la tv-ul dumneavoastra ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum