Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intrebare referitoare la doua difuzoare..

Vizitator cili

Postări Recomandate

Vizitator cili

Salut!Am si eu o intrebare...am cumparat mai demult un Subwoofer GTB1200E (JBL) e de masina o sa va dau caristicile...eu il tin pentru casa..i`am facut o amplificare dar e putin cam mare(la limita) si e pe 8 Ohm iar difuzorul pe 4..as vrea sa`i schimb difuzorul..am gasit un difuzor care imi place..dar nu stiu daca e mai performant decat difuzorul pe care il am eu..adica sa se vada diferenta..e vorba despre difuzorul DYF1270 8 Ohm..merita sa schimb difuzorul JBL cu acesta..va rog mult sa ma ajutati...Multumesc mult!Caracteristicile difuzoarelor (ce am gasit eu pe net):JBL GTB1200e30 cm Gehäuse-Subwoofer- 225/450 W Belastbarkeit (RMS/max.)- 4 Ohm Impedanz- Empfindlichkeit: 94 dB- Frequenzbereich: 25 - 700 Hz- Abmessungen: 381x566x351 mm- Gewicht: 28 kgDifuzor DYF1270-35 8ODifuzoare DIAM=300mm Volum Magnet=1776mL BOBINA=2" Putere M=300W Frecventa=30Hz-1KHz Senz=90dB Imped=8ohm; putere recomandata:150W Sper sa ma ajutati si pe mine!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Palade Vlad

1

Vizitator cili

Salut!Am si eu o intrebare...am cumparat mai demult un Subwoofer GTB1200E (JBL) e de masina o sa va dau caristicile...eu il tin pentru casa..i`am facut o amplificare dar e putin cam mare(la limita) si e pe 8 Ohm iar difuzorul pe 4..as vrea sa`i schimb difuzorul..am gasit un difuzor care imi place..dar nu stiu daca e mai performant decat difuzorul pe care il am eu..adica sa se vada diferenta..e vorba despre difuzorul DYF1270 8 Ohm..merita sa schimb difuzorul JBL cu acesta..va rog mult sa ma ajutati...Multumesc mult!Caracteristicile difuzoarelor (ce am gasit eu pe net):JBL GTB1200e30 cm Gehäuse-Subwoofer- 225/450 W Belastbarkeit (RMS/max.)- 4 Ohm Impedanz- Empfindlichkeit: 94 dB- Frequenzbereich: 25 - 700 Hz- Abmessungen: 381x566x351 mm- Gewicht: 28 kgDifuzor DYF1270-35 8ODifuzoare DIAM=300mm Volum Magnet=1776mL BOBINA=2" Putere M=300W Frecventa=30Hz-1KHz Senz=90dB Imped=8ohm; putere recomandata:150W Sper sa ma ajutati si pe mine!

Nu stie nimeni cum se aud cele 2 difuzoare..?
Link spre comentariu

Salut. Nu am auzit nici unul din cele 2 difuzoare, dar ti-as recomanda sa ramai la JBL. De ce? Pentru ca la acest difuzor te poti baza pe parametrii specificati de producator. Celalalt difuzur este unul chinezesc care nu cred ca rezista la 300w....

Link spre comentariu
Vizitator no_nick

ramai cu jbl pt ca are spl mai mare 94 vs 90 deci se va auzi mai tare la aceeasi putere. in plus celalalt daca e chinezarie sigur nu ii gaseti parametrii t/s iar spl-ul ala nu stii daca e atat de mare (poate fi mai mic) plus ca in asta pe 8 ohmi pus pe acelasi amplificator va intra o putere de 2 ori mai mica decat in cel pe 4 ohmi deci se va auzi si mai incet. eu te sfatuiesc sa ramai cu jbl

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări