RealAlex Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Salut, caut taste ( mai ales tasta G ) si componente placa de baza (chiar si placa de baza ) pt calculatorul Ice Felix HC-91 Am nevoie pentru reconditionarea unui asemea model. Multumesc frumos. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Salut ,un COMPAQ SLT386s/20 te poate interesa? Link spre comentariu
RealAlex Postat Octombrie 8, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Salut, nu sunt colectionar de pc uri vechi, cu toate ca am Sdk-85, sdk-86 in cutiile originale si sigilate, Macintosh II - in formatie completa alaturi de imprimata laserjet -, plus multe alte dracovenii ale epocii trecute. Hc-91 a fost cumparat din magazin impreuna cu monitorul lui ( luminofor verde ) si vreau sa-l readuc la viata (monitorul este intr-o stare excelenta), eventual sa-l donez unui muzeu dupa ce il reconditionez. Link spre comentariu
cristi7521 Postat Octombrie 12, 2018 Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Este diferenta intre HC-90 si HC-91? Am pe la tara o placa, dar nu mai stiu modelul. Daca nu gasesti, in 2-3 saptamani pot sa iti arat poze cu ea, sa vezi daca iti trebuie. Link spre comentariu
Postări Recomandate