Yuly Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 placa de baza este epox 8krai. problema este urmatoarea: setand din bios voltajul pentru procesor, la 2v, voltajul efectiv ajunge numai la 1.888v. controlerul este hip6302. am deconectat deja Isense, dar daca deconectez si Vsense va rezolva problema subvoltarii procesorului ???? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 care i-sense si v-esnse? de pe mb? pai daca-i asa,nu e bine de deconectat,ca poate te trezesti cu mai mult de 2v(daca-i deconectezi senzorul,d unde s stie cat sa-i dea?)daca ai schema,modifica-i rezistenta,in asa fel incat sa-l ajustezi sa mearga corect Link spre comentariu
Yuly Postat Iulie 13, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2007 pinul 10 al circuitului hip6302 este Vsense iar pinurile 11 si 14 sunt Isense.nu sunt probleme la voltaje setate pana in 1.85v pt ca, caderea de tensiune este mica(acceptabila) dar cand setez mai sus de 1.85 deja se simte si banuiesc ca intra in functiune protectia lui hip6302. iar pt un overclock maxim nu e acceptabil :axe: Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 eu baniesc ca e vorba de ceva care nu mere ok,incearca sa modifici rez la vsense ca sa-ti dea 2v pe proc,nu cred ca asa e facut sa lucreze,ci o eroare(subdinensionarea este un procedeu des intalnit in it :() Link spre comentariu
Yuly Postat Iulie 14, 2007 Autor Partajează Postat Iulie 14, 2007 sa presupun ca pt corectia voltajului ar trebui trebui sa scad rezistenta dintre FB si GND. dar trebuie sa umblu si la Vsense ??? pt ca nu vrea sa ma trezesc cu restarturi ... Link spre comentariu
Dr.L Postat Iulie 14, 2007 Partajează Postat Iulie 14, 2007 nu cunosc shema,nu pot sa-ti zic ce sa modifici exact,eu banuiesc ca tensiunea la v-sense ajunge de la proc printr-un divizor rezistivdaca e asa,atunci modifica-l,in asa fel incat vsense sa vada o tensiune mai mica decat cea care este,si in asa fel sa functioneze corectacum,u ai masurat tensiunea cu voltmetrul sau ai citit-o prin bios sau cu vreun prg?vezi ca sunt diferente,bazeaza-te pe voltmetru,altfel :( Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum