Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Rebobinat subwoofer EM-PHASER

Max

Postări Recomandate

Nu cunosc ff multe in ceea ce priveste tehnica de rebobinat dar pot sa va supun urmatorul lucru: in urma unui incident nefericit din cauza unui dvd defect am ars 1 din cele 2 difuri hp15s ale mele. Am fost la un "mester" si a zis ca mi-l rezolva asa incat nu o sa se observe nici o diferentza in ceea ce priveste sunetul. mi-a facut un nou suport de bobina din aluminiu pe care a pus bobina noua pusa cu ceva masinarie ff ciudata. Partea interesanta e in ceea ce priveste adezivul a folosit un adeziv din 2 componente.. pe care le-a aplicat pe bobina si apoi a pus suportul de bobina in ceva suport de ceramica cu rezistentze in el facut sa mearga la 400 grade celsius( doar asa se intareste adezivul) AdiRCF a ascultat boxele mele de 2 ori.. Sharky la fel.. eu le-am ascultat de nenumarate ori si la sonorizari si acasa pe oricefel de muzica si nu mi-am dat seama de nici o diferentza de sunet. AdiRcf va mai poate spune eventual ca am dat in acele difuri cu aprox 500w rms pe muzica si nu s-a intamplat nimik.. amplificat TAPCO J2500 clip.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adircf

5

• Max

3

• radue

3

• zal

1

Top autori în acest subiect

AdiRcf va mai poate spune eventual ca am dat in acele difuri cu aprox 500w rms pe muzica si nu s-a intamplat nimik.. amplificat TAPCO J2500 clip.

true. Toata noaptea tinut chiar sub clip si o perioada scurta pe clip. Suna bine si fara probleme.P.S. A facut treaba buna mosu' cu rebobinatul... nu sunt diferente auzibile :yawinkle:
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator Robertone

Spune-mi te rog este bun tapco j2500 ?? as dori sa cumpar si eu unu stiu magazin tot dar vreau sa stiu dak e bun ca idee inainte sa-l cumpar !!

Link spre comentariu

merita banii ampliful. nu stiu cum merge in 2 ohmi sau punte 4 ohmi ca nu l-am testat...nici proprietarul. O noapte mi se pare l-a tinut in 2,66 ohmi si se presta destul de bine.

Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx

Si eu am rebobinat o graza de difuzoare abuzate tot la Bonea : 3305485 ( parerea mea sunal si treci cu dif pe la el ) si iti zice el daka mai iese ceva din el sau nu .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări