Noobsound Postat Iulie 18, 2007 Partajează Postat Iulie 18, 2007 Nu cunosc ff multe in ceea ce priveste tehnica de rebobinat dar pot sa va supun urmatorul lucru: in urma unui incident nefericit din cauza unui dvd defect am ars 1 din cele 2 difuri hp15s ale mele. Am fost la un "mester" si a zis ca mi-l rezolva asa incat nu o sa se observe nici o diferentza in ceea ce priveste sunetul. mi-a facut un nou suport de bobina din aluminiu pe care a pus bobina noua pusa cu ceva masinarie ff ciudata. Partea interesanta e in ceea ce priveste adezivul a folosit un adeziv din 2 componente.. pe care le-a aplicat pe bobina si apoi a pus suportul de bobina in ceva suport de ceramica cu rezistentze in el facut sa mearga la 400 grade celsius( doar asa se intareste adezivul) AdiRCF a ascultat boxele mele de 2 ori.. Sharky la fel.. eu le-am ascultat de nenumarate ori si la sonorizari si acasa pe oricefel de muzica si nu mi-am dat seama de nici o diferentza de sunet. AdiRcf va mai poate spune eventual ca am dat in acele difuri cu aprox 500w rms pe muzica si nu s-a intamplat nimik.. amplificat TAPCO J2500 clip. Link spre comentariu
adircf Postat Iulie 20, 2007 Partajează Postat Iulie 20, 2007 AdiRcf va mai poate spune eventual ca am dat in acele difuri cu aprox 500w rms pe muzica si nu s-a intamplat nimik.. amplificat TAPCO J2500 clip.true. Toata noaptea tinut chiar sub clip si o perioada scurta pe clip. Suna bine si fara probleme.P.S. A facut treaba buna mosu' cu rebobinatul... nu sunt diferente auzibile :yawinkle: Link spre comentariu
Vizitator Robertone Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 Spune-mi te rog este bun tapco j2500 ?? as dori sa cumpar si eu unu stiu magazin tot dar vreau sa stiu dak e bun ca idee inainte sa-l cumpar !! Link spre comentariu
adircf Postat August 4, 2007 Partajează Postat August 4, 2007 merita banii ampliful. nu stiu cum merge in 2 ohmi sau punte 4 ohmi ca nu l-am testat...nici proprietarul. O noapte mi se pare l-a tinut in 2,66 ohmi si se presta destul de bine. Link spre comentariu
Vizitator moga alexxx Postat August 5, 2007 Partajează Postat August 5, 2007 Si eu am rebobinat o graza de difuzoare abuzate tot la Bonea : 3305485 ( parerea mea sunal si treci cu dif pe la el ) si iti zice el daka mai iese ceva din el sau nu . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum