Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Ceva cu E-ink, fiindcă se poate citi la lumina ambiantă ca orice carte, fără a obosi ochii și nu consumă mult ca tabletele ordinare, neavând backlight. Recomand să mergeți la un magazin unde puteți examina diversele tipuri și acolo vă decideți care e mai potrivit. Recomandările altora pot fi pur subiective.

Editat de validae
Link spre comentariu

Mai sunt si ieftine care nu sunt e ink (chinezarii-tablete, la mediagalaxy vazusem candva), slotul oarecum e dispensabil.!Eu imi fac epub cu Calibre, se seteaza mai greu pana cand reusesti sa gasesti formatarea, da merge(cu diacriticele e un pic mai complicat ca iti trebuie font in pc) 

Link spre comentariu

Afisajele E-ink sunt alb negru, nu au nevoie de iluminare, si ce-i mai frumos sunt perfect vizibile in plin soare. De fapt cu cat lumina e mai puternica cu atat sunt mai vizibile. Afisajele E-ink consuma curent doar cand schimba imaginea afisata, plus lipsa retroeluminarii permit autonomii de pana la o luna.

Color, doar cu lumina ambianta nu stiu sa existe asemenean afisaje.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări