Ovidanie Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 De care eBook Reader sa-mi cumpar? Dar mai ales, de care sa nu-mi cumpar? Vreau asa ceva si nu stiu ce sa aleg. Am alocat 800 lei, daca e nevoie pot suplimenta. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 (editat) Ceva cu E-ink, fiindcă se poate citi la lumina ambiantă ca orice carte, fără a obosi ochii și nu consumă mult ca tabletele ordinare, neavând backlight. Recomand să mergeți la un magazin unde puteți examina diversele tipuri și acolo vă decideți care e mai potrivit. Recomandările altora pot fi pur subiective. Editat Octombrie 4, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 (editat) https://www.pcgarage.ro/e-book-reader/amazon/kindle-paperwhite-2015-6-inch-wi-fi-black/ Am eu si sunt multumit, are si lumina daca vrei sa citesti noaptea. Editat Octombrie 4, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Credeam ca eBook e sinonim cu e-ink, altfel nu are rost sa iti obosesti ochii pe LCD / LED. Ovidanie pesonal as alege asa: 300 ppi, alb, sa stie si epub, eventul slot pentru card de memorie. Vezi daca iti place Kindle Paperwhite dar cel mai bine le vezi in magazine. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Mai sunt si ieftine care nu sunt e ink (chinezarii-tablete, la mediagalaxy vazusem candva), slotul oarecum e dispensabil.!Eu imi fac epub cu Calibre, se seteaza mai greu pana cand reusesti sa gasesti formatarea, da merge(cu diacriticele e un pic mai complicat ca iti trebuie font in pc) Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Nu am specificat, trebuie obligatoriu sa fie cu e ink. Tablete am, cu iOS, cu WIN, cu Android, cu Cromium. Acum vreau cu E ink. Cam ce marime sa aiba? Link spre comentariu
ALVIN Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Eu am Kindle si sunt foarte multumit. Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 (editat) Sunt ebook readere care afiseaza color, eventual doar cu lumina ambianta ? Baiatul meu are Kindle, il tine la noi, nu-l prea foloseste. Nu am umblat la el, sta linistit in camera baiatului. Editat Octombrie 9, 2018 de VAX Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 https://www.google.ro/amp/s/goodereader.com/blog/e-paper/color-e-paper-will-not-be-a-reality-anytime-soon/amp Ebook reader color =tableta, ebook reader=e ink adica (inca) alb negru! Link spre comentariu
Ovidanie Postat Octombrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Afisajele E-ink sunt alb negru, nu au nevoie de iluminare, si ce-i mai frumos sunt perfect vizibile in plin soare. De fapt cu cat lumina e mai puternica cu atat sunt mai vizibile. Afisajele E-ink consuma curent doar cand schimba imaginea afisata, plus lipsa retroeluminarii permit autonomii de pana la o luna. Color, doar cu lumina ambianta nu stiu sa existe asemenean afisaje. Link spre comentariu
Stefan Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 Am avut un blackberry 7290 display color ce se vedea si fara backlight, nu prea bine dar se vedea ce scrie. Link spre comentariu
Postări Recomandate