doru3160 Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 (editat) Citat Dacă e de calitate nu prea cred.... Trebuie sa fie si un raspuns de gica contra...eu vorbeam de cabluri expuse la caldura, cuptoare, plite, nu care sta la 80 grade si nu transpira. Am folosit tot ce era de calitate, insa cand lucreaza intr-un cuptor pt pizza( de ex), si ai prin unele locuri si 350 grade, imi spui tu mie ca nu prea crezi...e treaba ta ce crezi, dar nu aduce argumente din locuri diferite de lucru. Editat Octombrie 6, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Sunt cabluri cu izolatie din fibra sticla. Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 Eu n - am vazut izolatie din fibra ce sticla crapata ( ? ... nu prea inteleg cum , e o tesatura textila ) . Se poate testa un siret ... sau banda , tinute in flacara brichetei . Are minim 800 grade Celsius . Se afuma un pic , si nimic mai mult . Folosesc curent , inclusiv imbracata cu cauciuc siliconic , pentru etansare - rigidizare . Cablu siliconic ... eu testez tot cu bricheta . Cine are cordoane de multimetru cu izolatie siliconica ( nu PVC ultraflexibil ) , poate sa incerce ( 15 sec . ) cu bricheta ( aprinsa ) . Sau cu ansa letconului , pana se plictiseste ... Daca se depreciaza , ofer cordoane noi la schimb . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 31 minutes ago, gauss said: Se poate testa un siret ... sau banda , tinute in flacara brichetei . Are minim 800 grade Celsius . sa ma iertati , domnu` gauss , dar am vaga banuiala ca lucrurile nu stau chiar asa . acum citeva luni am aprins aragazul si am tinut direct in mijlocul flacarii bilutza aceea care este in virful sondei de temperatura , care sonda apartine unui multimetru digital performant . dupa un timp oarecare , maximul atins a fost de 493 de grade celsius . acum na , indraznesc sa cred ca si flacara unei brichete tot prin jurul lui 500 de grade celsius se invirte . de aici si pina la 800 de grade , e cale lunga ... Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 8, 2018 Partajează Postat Octombrie 8, 2018 (editat) Intr -adevar . E cale lunga . Mai incercati ... alt termometru ( termocuplu ) , alt multimetru , mai aruncati din ele ... N - are rost sa fac si eu un filmuletz ... m - am preocupat de mult de aspect , pentru ceva chestiuni la job . Cu alta aparatura , inclusiv cu pirometru optic , si senzori de infrarosu pentru alte utilizari . Nu se gasesc de cumparat ... sant cateva mii de euro ( cu doua cifre ) bucata . Sa nu zic mai mult ... https://www.google.ro/search?client=opera&q=cigarette+lighter+flame+temperature&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 https://www.quora.com/What-temperature-range-does-a-Bic-lighter-flame-burn P.S. - unele statii de lipit cu aer cald ajung ( ele ) la 500 grade Celsius . Aer suflat peste o rezistenta electrica . Pana la flacara deschisa ( bricheta ) ... aveti dreptate . Adica eu . E drum lung ... https://www.hakkousa.com/products/rework/hakko-fr801-hot-air-rework-system.html Editat Octombrie 8, 2018 de gauss 1 Link spre comentariu
traianpop Postat Octombrie 12, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2018 Am rezolvat. Am gasit prin cutii un tester de tensiune rusesc(cel cu bec neon), cam din aceasi perioada cu plita, care avea fir cu izolatie de fibra se sticla. Am sacrificat-o, sa vedem cat tine. Link spre comentariu
Postări Recomandate