traianpop Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Caut conductor cu izolatie fibra de sticla, silicon sau ce o fi. Se va folosi la o mica plita de incalzit mancare, putere vreo 700-800 W, deci nu trebuie sectiune monstru. Firul nu are contact fizic cu plita decat prin contacte, tip auto. E un bloc de ceramica , cca 35/20/2 cm,cu doi papuci auto tata, care erau conectati la o mufa ceramica tip fierbator rusesc,antica si veche. Pot sa fie bucati de minim 30 cm, minim doua, daca-s mai multe, si mai bine. Pe site-uri am gasit doar la tambur, nu se justifica pretul. Link spre comentariu
kari Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Salut Crezi ca se merita sa trimit sa zic 1m de cablu la Baia Mare cu posta? nu trimit colet cu valoare sub 30 lei....plus poasta 10 egal 40? cu banii astia iei o plita noua...glumeam...dar nui departe...una second sigur iei ! Link spre comentariu
traianpop Postat Octombrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 (editat) Asa e, e mult. Dar multam de intentie. Plita e cu aspect retro, cam anii '90, are valoare sentimentala. Made in Ukraina, in vreme de tranzitie. Editat Octombrie 4, 2018 de traianpop Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Salut ,ce putere sau curent are elementul de incalzire? Link spre comentariu
traianpop Postat Octombrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Pe eticheta scria 800 W. Nu e nimic pretentios, doar ca a fost construita un pic rau. Eh, la vremea aceea... Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Am eu ce va trebuie, dati-mi adresa . Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 (editat) Gasesti in Hornbach cablu siliconic cu 3 fire de 1,5mmp la mosor....se vinde la metru liniar....la raionul de electrice...costa vreo 10-12 lei metru liniar. Editat Octombrie 4, 2018 de mac01 Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Eu am gasit asa la o cautare simpla peste tot la metru intre 10 si 15 lei, dar mai costa si transportul. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 (editat) Dar mai bine nu cumperi de undeva local, niște tub siliconic termorezistent și bagi prin el fir masiv de cupru de 1,5 (sau mai subțire) de instalație electrică ? Cred că ieși mult mai ieftin așa.... Sau îți trimite cineva care bobinează motoare ceva tub siliconic termorezistent de 1m, și așa ieși tot mai ieftin, plus că firul masiv de cupru poate fi modelat cum vrei și stă mai ferm....eu așa cablez plitele de obicei și nu am niciodată probleme cu ele. Editat Octombrie 5, 2018 de validae Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Incercati un cablu de fier de calcat. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Salut! Am si eu o intrebare: La o plita, se poate inlocui conductorul de 2.5mp cu izolatie din fibra de sticla cu unul cu izolatie din silicon ce alimenteaza o rezistenta de 1800W? Cel original a fost din cu izolatie din fibra de sticla si a fost inlocuit cu unul cu izolatie siliconica. Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 E foarte bun si cel cu izolatie siliconica...nu ia foc, nu se topeste. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 (editat) Acum 2 ore, mac01 a spus: nu ia foc, nu se topeste. Dar in timp se face bat...devine rigid si se rupe izolatia ca un vreasc daca vrei sa-l indoi, se coace de la caldura. Editat Octombrie 5, 2018 de doru3160 Link spre comentariu
mac01 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 (editat) Toate se coc de la caldura...si alea din fibra de sticla se intaresc, se innegresc si si la prima atingere crapa. Margelele din ceramica sunt singurele rezistente....se foloseau odata..... Editat Octombrie 5, 2018 de mac01 Link spre comentariu
cipriyan123 Postat Octombrie 6, 2018 Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Acum 7 ore, doru3160 a spus: Dar in timp se face bat...devine rigid si se rupe izolatia ca un vreasc daca vrei sa-l indoi, se coace de la caldura. Dacă e de calitate nu prea cred.... am ceva cablu siliconic care era legat la niște senzori de temperatura...a stat ani de zile in camere de tratat lemnul de fag si tot flexibil a rămas. Atât ca nu e rezistent mecanic , se belește ușor izolatia de pe el. Link spre comentariu
Postări Recomandate