Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

lc320wxn sc b1 intoarcere imagine 17mb95-2.1

iuliantv

Postări Recomandate

Pinii ce ar putea modifica ceva ar fi

9 selecteaza JEIDA sau VESA dar asta e un standard de transmisie,o sa schimbe nuantele unor culori.

10 (in datasheet e dat NC insa in ceva foto vad ca are o rezistenta conectata) poti incerca cu el,ii schimbi statusul,daca e low il faci high sau invers.

27 si 28 figureaza ca NC insa pe placa scrie ceva PWM deci nu afecteaza imaginea

29 si 30 unul probabil e pin de test,daca ii schimbi statusul intra in test TCON (o sa afiseze ceva bare colorate) celalalt nu stiu ce ar fi.

As spune sa incerci 10 29 si 30 sa le schimbi pe rand starea si vezi ce se intampla.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 20
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

8

• bobo

2

• gabiz_ro

1

• yokoono

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Eu unul vreau sa ajut, dar nu cred ca iuliantv are timp pentru experimente.....n-a avut timp sa-mi spuna si mie ce display are tv-ul, pana la urma cred ca l-am ghicit eu, VES315WNDL-01, pentru uni e si asta un detaliu important.........

Am gasit un soft compatibil pentru a intoarce imaginea la normal "17MB95S_V236BJ1-LE1 C2_17IPS61_FINLUX_24LEDDVD-ELK_2014-08-13", daca vrei sa probezi, salveaza dumpul din flashurile spi, fa si chestia cu editarea in fisierul "usb_auto_update_A1" ca sa fii sigur ca nu se stica mboot-ul , bootloaderul este in 25Q16 si la o adica il poti rescrie cu dumpul salvat..............

https://www.olx.ro/oferta/6870c-0442b-din-display-ves315wndl-01-IDa6Lf5.html

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

nu am postat tipul displayului din lipsa de timp,tconul era deja scos,si tv-ul inchis,pe masa era deja alt pacient,in limita timpului am sa postez rezultate si cod display,sper pe luni sa revin cu rezultate

va multumesc ,

Link spre comentariu
1 hour ago, iuliantv said:

nu am postat tipul displayului din lipsa de timp,tconul era deja scos,si tv-ul inchis,pe masa era deja alt pacient,in limita timpului am sa postez rezultate si cod display,sper pe luni sa revin cu rezultate

va multumesc ,

E bine ca ai de lucru ce repara, inseamna ca pe la Bacau nu prea sunt multi depanatori tv....

Link spre comentariu

sant tv-urile sefului,si mai am si eu cateva,nu sant service,nu ne ocupam de depanari,doar eu pe ale mele si ale lui,si mai fac la cunostiinte nu e mare cerere de reparatii la bacau,

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări