Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Proiectoare I.O.R. de 16 m.m., cu sunet

ctepeo

Postări Recomandate

Dar cât cere pe acel proiector?

Dacă ştiţi pe cineva care să dea role metalice goale şi derulator pentru 16 m.m. (eventual ambele şi pentru 35) daţi-mi un semn.

Link spre comentariu
3 hours ago, ctepeo said:

Dar cât cere pe acel proiector?

Dacă ştiţi pe cineva care să dea role metalice goale şi derulator pentru 16 m.m. (eventual ambele şi pentru 35) daţi-mi un semn.

Cred că cere 200 € şi este din Bucureşti - am văzut anunţul din întâmplare, nu mai ţin minte exact.

Este unul si pe ocazii la 800 €, din Buzău.

Sunt şi role de vânzare pe olx.

Editat de elctropan
L.E.
Link spre comentariu

Vă salut dl doru!

Eu vă rog să insistaţi pentru manual.

Este sigur utilizabil şi pentru varianta 4(cred ca diferă doar la amplificatorul de sunet!)

Oricum aşa ceva e foarte bun(mai ales daca nu ai nimic).

Multumesc anticipat şi dacă e nevoie de "ajutor" pentru lămurirea posesorului vă rog să ziceţi.

Cu stimă,

Link spre comentariu
  • 4 luni mai târziu...
  • 5 luni mai târziu...
Vizitator Toader Obreja
La 07.11.2018 la 0:30, ctepeo a spus:

Din fericire piese mai găseşti.
Însă nu reuşesc să găsesc vreunul ieftin şi funcţional (nici I.O.R., nici altceva  :(   ). Şi nici role goale  nu am găsit, că filme am luat, dar nu-s puse pe role...  

Salut.Vinzi ceva filme?

Link spre comentariu

1000 de ani să trăiti dl. Doru.

Mulţumesc mult pentru documentaţie.

Respect.

Paginile 6 şi 7 o fi cumva reprezentate de scheme!?!

Nu le-am regăsit în album!

Editat de elctropan
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
On 11/12/2018 at 11:12 AM, doru3160 said:

Am gasit la cineva un manual, insa trebuie sa-l conving sa mi-l dea, macar pt scanare.Am facut o poza cu telefonul...daca e ce trebuie, o sa insist.

Dorule, cu prima poză (postată mai sus, anul trecut) pare a fi complet manualul. Mulţumesc! O scanare pe cînd?

Link spre comentariu

Vesti bune. Am luat cartea, am vorbit cu d-l Soldan sa o scaneze si sa puna la dispozitie pe forum materialul. As fi facut-o eu, dar nu am scaner decat A4 si plansele sunt mai mari, ar fi trebuit sa le fac din doua. Sigur nu sta nimeni in apa, cand vor fi gata vor apare aici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări