ctepeo Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Sunt curios, cât de fiabile sunt proiectoarele de 16 m.m. cu sunet produse la I.O.R. În special 4M şi 5M. Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Nu am vazut asa ceva, dar nu vad de ce n-ar fi bune. Mai aveti filme pe 16 mm, ce faceti cu ele ? Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Deocamdată nu am. Dar au fost la vânzare filme şi se pot nimeri documentare, reportaje care nu-s postate pe internet. Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Nu cumperi filme, pt ca n-ai aparat de proiectie.Nu cumperi aparat de proiectie, pt ca n-ai filme. De unde vrei sa incepi? Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 7, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 7, 2018 De la aparat Link spre comentariu
doru3160 Postat Octombrie 7, 2018 Partajează Postat Octombrie 7, 2018 Riscant.E mai scump și dacă n-ai filme te uiți la el, nu la proiectii.Stii tu, calul și potcoavele. Link spre comentariu
eugenbt Postat Octombrie 9, 2018 Partajează Postat Octombrie 9, 2018 "Sunt curios, cât de fiabile sunt proiectoarele de 16 m.m. cu sunet produse la I.O.R. În special 4M şi 5M." daca mai functioneaza, sunt fiabile. si eu caut unul, dar au niste preturi prea mari pentru cat imi permit eu ca hobby. am in schimb de 8mm. Link spre comentariu
VAX Postat Octombrie 10, 2018 Partajează Postat Octombrie 10, 2018 Am un proiector pe 16 mm, poate chiar de tipul despre care se vorbeste. L-am primit de la cineva care il considera "deseu", dar arata bine. Este pus in boxa de la subsolul blocului si acum nu am cum sa-l scot de acolo (sunt "maldare" cu tot felul de placi cu piese pe ele, in special de monitoare CRT). Am sa-i acord mai multa atentie cand voi ajunge la el. Link spre comentariu
elctropan Postat Octombrie 17, 2018 Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Am şi eu 2 astfel de proiectoare şi am si filme - mi s-a părut că merg bine. Link spre comentariu
ctepeo Postat Octombrie 17, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2018 Din curiozitate, ce filme aveţi? Link spre comentariu
puriu Postat Noiembrie 6, 2018 Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 Mecanica proiectorului I.O.R. de 16 mm depinde del de kilometrii de pelicula rulati. Optica lui ramane foarte buna. Am avut obiectivul de proiectie F = 50 mm cu luminozitate 1,0 (deschiderea egala cu focala). O bijuterie. Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2018 (editat) Din fericire piese mai găseşti. Însă nu reuşesc să găsesc vreunul ieftin şi funcţional (nici I.O.R., nici altceva :( ). Şi nici role goale nu am găsit, că filme am luat, dar nu-s puse pe role... Editat Noiembrie 6, 2018 de ctepeo Link spre comentariu
elctropan Postat Noiembrie 7, 2018 Partajează Postat Noiembrie 7, 2018 On 10/17/2018 at 11:47 AM, ctepeo said: Din curiozitate, ce filme aveţi? De protecţia muncii! Link spre comentariu
ctepeo Postat Noiembrie 9, 2018 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2018 Dar are cineva un manual pt. APT-16-4? Link spre comentariu
elctropan Postat Noiembrie 10, 2018 Partajează Postat Noiembrie 10, 2018 10 hours ago, ctepeo said: Dar are cineva un manual pt. APT-16-4? Mă interesează şi pe mine manualul.Am trimis un email la I.O.R. si i-am rugat să mi-l trimită, dar, încă nu au răspuns. Cineva vinde pe olx aparatul respectiv inclusiv documentaţia în format jpg şi susţine că a primit-o de la I.O.R. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum