Vizitator floppy33 Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 Buna ziua, Am un calculator care monitorizeaza valori de temperatura .UPS-ul pe care il am este un AEG s.1000 si functioneaza din 2003 septembrie.De cateva zile imi da mesaj pe monitor ca a intrat in perioada de service.Am lasat ups-ul pe baterie cam 3 min sa vad daca actualizeaza datele si merge.Este cazul sa schimb acumulatorii, sau o mai pot lungi o perioada? Link spre comentariu
Kytan666 Postat Iulie 15, 2007 Partajează Postat Iulie 15, 2007 de lungit teoretic o lungesti cat vrei ... doar ca n-o sa mai ai backup ... lasa-l pe ups pana vrea sa se inchida .. si vezi cat tine .. asta in cazul in care stii cat tine normal .. depinde de setari el iti da semnal de shutdown la un anumit procentaj din baterie ... si vezi cat tine .. daca tine cat ar trebui .. daca nu ...pica acumulatori .. un ups normal cam 2 ani merge ... Link spre comentariu
Vizitator floppy33 Postat Iulie 16, 2007 Partajează Postat Iulie 16, 2007 Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum