Dj_Dog Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 donez o cutie cu electronice, nu sunt chestii valoroase dar poate trebuieste cuiva contine cam asa: 2 placi de ups devrisate , placi de amplificatoare auto , un panou frumotal de la un amplificator blaupunkt care contine un vumetruc u leduri functional, ceva chestii de it, 2 pungunte una cu tranzistori diversi si una cu condesatori de valori mici, etc cine o doreste sa isi exprime dorinta aici in topic https://imgur.com/a/kPHVfq6 Link spre comentariu
woodyteo Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Va salut. Sunt eu interesat, dacă puteți trimite în țară. Plătesc transportul și bineînțeles deranjul, anticipat. În caz afirmativ, vă rog să-mi confirmați. Vă mulțumesc. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 din pacate nu pre am timp sa merg pe la posta pt colete, dar daca nu le vrea nimeni de aici din oras o sa incerc sa ajunga la dvs Link spre comentariu
woodyteo Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 E în regulă, poate am noroc... După cum am spus, plătesc anticipat deranjul și transportul. Vă mulțumesc. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 Daca inca nu sa dat sunt dispus sa vin la dstra acasa,lasati-mi va rog o adresa si un nr.de tel,asta in cazul in care mai sunt disponibile cele de mai sus,o zi buna. Link spre comentariu
Dj_Dog Postat Octombrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 ok, ne auzim pe privat sa vedem ce si cum Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 OK. Link spre comentariu
Postări Recomandate