M.Adrian Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Buna ziua, as vrea si eu sa stiu daca exista in Iasi magazine care vand componente electronice. La o cautare rapida pe google am gasit Dioda dar am inteles ca nu vinde persoanelor fizice. Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Mai sunt ,,General Sistems langa TAROM si Alfa si Omega pe Florilor mai mari si inca 2 mai mici 1 Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Cum naiba astia de la Dioda nu trimit la persoane fizice ? Link spre comentariu
M.Adrian Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Nu sunt sigur, asa era mentionat pe google. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Acum 4 ore, modoran a spus: Cum naiba astia de la Dioda nu trimit la persoane fizice ? Colegu se refera ca nu vinde persoanelor care nu au firma , eu asa am inteles , eu am cumparat de la dioda cind nu aveam firma si mau servit fara probleme dar am fost direct la ei la magazin , pe net nu am cumparat niciodata de la ei doar de la magazin Link spre comentariu
modoran Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Pe site-ul lor e precizat ca trimit. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum