Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 mi-am cumparat modulul AD-020V7 2x200W Stereo dupa mai multe teste l-am pus pe niste radiatoare tzepene cu ventilator un canal merge super bine si celalalt pe la jumatate din volum se intrerupe. e alimentat la 2*25Vca si pe niste difuzoare de 4 ohm /150W. ati putea sa-mi spunetzi ce se intampla? sa fie un canal din driver cu probleme? Link spre comentariu
Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 chiar nu ma poate ajuta nimeni? :prayer: Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 vezi condensatorii si lipiturile, montajul ala e cat de cat decent, nu te astepta sa scoti mai mult de 80-90w din el Link spre comentariu
Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 lipiturile le-am verificat nu am pretentii mai mari de la el dar nu inteleg fenomenul am si eu un pic idee de amplificatoare dar mai putin cu drivere nu inteleg de ce pe un canal imi limiteaza curentul si pe celalalt nu, k presupun k asta imi face, am incercat si un traf 2X32ca si tot la fel am schimbat si difuzoare si tot nu inteleg. testul l-am facut in felul urmator: am dat pe un canal si m-am dus maxim si nu s-a intrerupt, dupa aceea m-am dus pe celalalt si la jumatate din volum se intrerupe, dak merg amandoua canalele cand aj pe la 1/2 le intrerupe pe amandoua:(( Link spre comentariu
George(sb) Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 vezi ca pe alimentarea finalilor sunt niste rezistente ceramice de putere incearca sa le inversezi de pe un canal pe celalalt si vezi ce se intampla, dupa aceea incearca si cu tranzistorii, si daca nici asa eu zic ca e driverul Link spre comentariu
Vizitator dj_fly02 Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 ms mult o sa incerc Link spre comentariu
Rang3r Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 MOS -urile folosite in acest kit sunt de foarte prosta calitate, probabil undeva se prosteste o jonctiune. Pe de alta parte uita-te sa nu ai consum prea mare pe sursa. Poate din aceasta cauza pica toata instalatia.Oricum, nu uita: Murphy pandeste la fiecare lipitura. Link spre comentariu
mircea888 Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 MOS -urile folosite in acest kit sunt de foarte prosta calitate kit-ul are tranzistori Darlington, pereche npn-pnp. Totusi poate fi vorba de o jonctiune defecta.Trebuie inseriat un ampermetru cu alimentare(ideal ar fi cu colectorii finalilor) si masurat curentul de mers in gol la fiecare canal in parte. sau lasi ambele canale alimentate fara semnal pe intrare(vreo 15 minute) si vezi daca se incinge vreo unul din ele. Link spre comentariu
Rang3r Postat Iulie 13, 2007 Partajează Postat Iulie 13, 2007 Ah...scuze, acuma vad...intre timp am scris si la un alt topic, unde era vorba despre un kit cu mosuri, si din neatentie am scris si aici mos. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum