gauss Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Am citit topicul ... si n - am inteles care ar fi elementul de noutate . Ma rog , eventual beneficiul ... Daca nu se doresc " fire ", exista cronotermostate radio . La care se schimba bateriile destul de rar ( vara incalzirea este oprita , deci nu consuma decat afisajul si termometrul electronic , eventual se pot opri , exista buton ON - OFF ) , si costa sub un euro . Cam aduce a aprinderea si stingerea unui led cu un montaj cu microcontroler , numai ca acolo e un scop didactic , nu practic ... fiind neeconomic . Ma rog , parere personala . Editat Octombrie 15, 2018 de gauss Link spre comentariu
one Postat Octombrie 15, 2018 Partajează Postat Octombrie 15, 2018 (editat) Constructiile electronice artizanale in general nu sunt noutati. Cu toate acestea, multe pun serioase probleme . Editat Octombrie 15, 2018 de one Link spre comentariu
gauss Postat Octombrie 18, 2018 Partajează Postat Octombrie 18, 2018 (editat) Noutatile nu pun niciodata probleme . Doar lucrurile binecunoscute ... Poate nu e ceva artizanal ( la final ) , ci vreun proiect comercial . Sau de alta natura ( tot proiect ) . Intreventia mea a fost ( cred ) un pic subiectiva , am lucrat ceva timp cu centrale termice . Acum destui ani , solutia de care am facut vorbire era deja implementata si destul de raspandita , inclusiv (cu) modul pentru conectarea la internet . On - topic - oare o fi avansat cu ceva proiectul , ori de care ar fi ? ... P.S. - eu urmaresc alt proiect interesant ( mai pe gustul meu ) ... are si ceva cu temperaturi , ca cel de fata : Editat Octombrie 18, 2018 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum