ipotexas Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Am o masina de spalat model FSCR10428, serie service 859208710010 cu eroarea F06 care ar fi legata de taho. Dar acest model nu are taho. Am gasit pe placa o piesa care pare sa aiba un scurt intre 2 pi ni. Ce piesa o fi? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Foarte posibil să fie un circuit integrat hibrid.Sau vreun senzor.Ar fi utilă și o poză cu partea calaltă a plăcii... Link spre comentariu
ipotexas Postat Octombrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Acum 59 minute, validae a spus: Foarte posibil să fie un circuit integrat hibrid.Sau vreun senzor.Ar fi utilă și o poză cu partea calaltă a plăcii... E pe un circuit de forta,comanda motorul,maine o sa pun foto cu placa. Motorul e ciudatel,are doar 3 fire Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Dacă are trei fire, e motor brushless și acel integrat îl comandă în frecvență. Link spre comentariu
ipotexas Postat Octombrie 4, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2018 La 03.10.2018 la 8:10, validae a spus: Dacă are trei fire, e motor brushless și acel integrat îl comandă în frecvență. Ok,si ce integrat ar trebui pus in locul celui defect? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 4, 2018 Partajează Postat Octombrie 4, 2018 L-ai scos de pe placă ? Uită-te pe partea interioară, uneori sunt marcate pe dos, fiind cu pinii inversați. Link spre comentariu
ipotexas Postat Octombrie 10, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 10, 2018 La 04.10.2018 la 21:18, validae a spus: L-ai scos de pe placă ? Uită-te pe partea interioară, uneori sunt marcate pe dos, fiind cu pinii inversați. Intradevar are inscriptie pe partea cealalta . Scrie GIPS10K60T si apoi GK27W V6 CHN 532. Nu cred ca gasesc pe piata noastra asa ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum