nicolae57 Postat Octombrie 5, 2018 Partajează Postat Octombrie 5, 2018 14 hours ago, dacos said: Scala e scorojita. Cu becurile aprinse se vede pronuntat cum se exfoliaza vopseaua. As putea sa o scanez, apoi sa remediez totul in Photoshop, dar o poate transpune cineva pe un plexiglas? O sa intreb la firmele de print afisaj, dar banuiesc ca ei lucreaza la mp (vitrine) si nu se incurca cu 40 x 9cm... Cauta o firma care are o imprimanta UV,sunt destul de multi in Bucuresti.Iti face print direct pe sticala si roaga-i sa-ti dea fond alb in spatele printului altfel iese transparenta. Link spre comentariu
dacos Postat Octombrie 5, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2018 Am intrebat la 5 firme. Doar una mi-a răspuns. Costă 65 de lei. Dacă voi face scala, aș putea alege un plexiglas gălbui (ca paiul de exemplu)... Link spre comentariu
dacos Postat Octombrie 6, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2018 Scala scanată Link spre comentariu
adi1967 Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 (editat) http:// O imbunatatire usoara a imaginii(in link la o rezolutie mai buna).Se poate mai mult. Editat Decembrie 27, 2018 de adi1967 Link spre comentariu
dacos Postat Decembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Am refacut-o, dar nu am mai putut să o execut pentru ca atelierul respectiv avea nevoie de format din Corel Draw. Eu am lucrat în Photoshop... Link spre comentariu
adi1967 Postat Decembrie 27, 2018 Partajează Postat Decembrie 27, 2018 Cred ca s-ar putea face un compromis(temporar pana la rezolvarea situatiei) si anume geam transparent in fata ,iar scala imprimata pe hartie sau un suport mai gros amplasata in spatele indicatorului de acord.Doar ca aspectul nu va mai fi cel original da fabrica. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum