Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Interviu angajare

Vizitator Ionuț Bîrcă

Postări Recomandate

La fiecare marire , e jihad economic ... toti analistii cu carnet de serviciu urla ca pleaca investitorii ( se duc in Siria si In Coreea de Nord ) , urmeaza apocalipsa , nu vom mai avea bani pentru benzina din petrol romanesc , pentru mezelul de import  etc . Numai ca hipermarket - urile se inmultesc ... iar la benzinarii sant cozi . Mai mari , mai mici ... poate vedea fiecare . Interesant , nu ? ... 

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 21 minute, dan-a2 a spus:

Normal , trebuie platiti  obligatoriu cu salariu mediu pe economie  !! >> romanii sunt platiti  cu salariu minim pe economie adica vreo 12mil. vechi  (cam 70 la suta din firme platesc acest salariu )

O mai fi valabila  ,, expresia '' patronilor  >>  asteapta o suta la poarta ??

ANGAJAT   Lei Euro
Salariu Brut   1900 406.98
Asigurari Sociale (CAS) 25% 475 101.75
Asigurari Sociale de Sanatate (CASS) 10% 190 40.7
Deducere personala (DP)   510 109.24
Impozit pe venit (IV) 10% 73 15.64
Salariu Net ------ 1162

--248.9

După ca am aruncat CV-ul pe net, cei care au sunat au oferit salariu mai mare decât cel. minim pe economie. 

Link spre comentariu

O prima incercare de a aduce muncitori straini a fost pe vremea lui Ceausescu cind au angajat pe pescadoarele din vestul Africii arabi din Senegal si Mauritania.La fiecare mica nenultumire su incident minor ( de exemplu cind lua foc principalul ) isi faceau bagajele si se carau spunind mandri ca "va spunem noi lui Ceausescu ".Mai faceam si noi cite o gluma cind le dadeam carne de porc in mancare si izbucnea un mini razboi sfant la bord ! Romanii trebuie platiti si vor munci.Romanii care vor sa munceasca si sunt calificati nu lepre care se duc beti la interviu sau habar n-au ce sa faca .

Link spre comentariu

O sa vina chinezii! Nu cred ca sint(in China) atitea locuri de munca citi doritori sint. Or sa vina si pe la noi. Azi am vazut la TV o patroana, avea o fabrica de confectii,care n-avea suficient personal. In paralel ne erau aratati femei si barbati care nu vroiau cu nici un chip sa se angajeze,motivind ca sint bolnavi. Probabil ca au fost amenintatati ca li se va sista ajutorul social. Patroana se gindea sa relocheze fabrica in Ucraina,pentru ca  la noi nu erau doritori sa lucreze. Am vazut  niste ''figuristi'' care spuneau,daca bine-am auzit, ca daca ar primi 2000 de euro ,s-ar angaja. Tot ei spuneau ca merg in strainatate la munca. Muncesc o saptamina dupa care se intorc in tara. Bărbi frumoase!

N-ar fi rau sa li se sisteze ajutorul social! Sa-i vad atunci ce vor face!

Eu fiind pensionar ma gindesc sa ma angajez. Pensia-i destul de bunisoara,dar niste bani in plus nu cred sa-mi prisoseasca.

Apoi ne-au aratat, un barbat care era plecat de multi ani in Spania. Spunea ca in Romania era zidar dar nu-i ajungeau banii. Dupa ''sfecla'' pe care o avea, sigur a fost ''consumator'' fruntas in Romania. De aceea nu-i ajungeau banii! Cred ca-n Spania n-a avut de ales si s-a apucat hotarit de munca.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Din China ... mai greu . Inca nu se dau pasapoarte la liber . Trebuie pretext serios . Cine are ( pretextul si pasaportul ) , nu munceste pe banii din Romania . De aceea nu - i prea vedem , decat interlopii , agentii si " afaceristii " de la Dragonul Rosu . Altfel , e bine omul sa munceasca cat se poate . Nu animalic ... ci daca se merita ( material ) , sau daca asa doreste cel in cauza . Personal , puteam sa ies la pensie de multi ani . Am decis ca eram prea tanar . Acum , la tura urmatoare . Cat mai tarziu ... oricum pastrez si I.I. In fine , fiecare isi face propriile socoteli . Mai este si sanatatea ... si alte considerente ... genul dadaca pentru nepoti .

Editat de gauss
Link spre comentariu
Acum 12 minute, gauss a spus:

Asta este ... Sper sa fi fost admis ( acceptat ) ... ca am inteles ca e mare criza de forta de munca . Mai ales calificata ( studii superioare ) . 

Poate sa fie asa cum spui, dar la fel de bine, poate sa fi renuntat sa se mai prezinte la interviu.

Poate se-dura sa ne spuna si noua cum s-a descurcat(daca s-a prezentat,evident) la interviu.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu

Bine - ar fi ... ar interesa pe multi ( cred )  . Subiecte de genul ... au mai fost . Probabil vor mai fi ... desi personal nu le vad rostul ( unul util ) . Dar ... exista si un dar ! ( nu de nunta , sau de la Dumnezeu ) ... cred ca mai avem de asteptat . Alt topic ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Cred că nu e cazul, interesul e al lui, mie unuia puțin îmi pasă. Oricum, atitudinea arătată în poza ,,de profil,, e sugestivă......și viitorul lui cred că e legat mai degrabă de un serviciu necalificat prin alte țări.Poți culege roșii în Spania și cu limba scoasă...

Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări