Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Haier LET40T900 imagine rasturnata

_adi_

Postări Recomandate

Buna seara, tv din titlu are main 715G4589-M01-000-004K Ver:A si ecran TPT400LA-2KX.

Nu gasesc nici un dump si nici o posibilitate de a intra in service menu in speranta ca poate gasesc acolo vre-o optiune de intors ecranul.

Am gasit manualul service si acolo spune ca in factory mode se intra cu Menu+1999 dar NU se intampla nimic.

Daca aveti vre-un dump salvat sau vre-o idee despre cum s-ar putea intra in service menu, mi-ar fi de mare ajutor.

Va multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• _adi_

8

• iuliantv

7

• bobo

1

• Florinel TV

1

Top autori în acest subiect

Am incercat si mai repede, si mai incet, nimic. EEPROM-ul a fost dezlipit, se pare ca a mai fost pe la cineva.

Acelas mainboard se foloseste si pe tv AOC LE40K1D7, manualul service e aproximativ la fel si procedura de intrare in factory mode e tot MENU 1 9 9 9.

As putea sa incerc cu memorie goala sa vad ce se intampla, ca nu prea gasesc nici o alta solutie

Editat de _adi_
Link spre comentariu
Acum 27 minute, _adi_ a spus:

Am incercat si mai repede, si mai incet, nimic. EEPROM-ul a fost dezlipit, se pare ca a mai fost pe la cineva.

Acelas mainboard se foloseste si pe tv AOC LE40K1D7, manualul service e aproximativ la fel si procedura de intrare in factory mode e tot MENU 1 9 9 9.

As putea sa incerc cu memorie goala sa vad ce se intampla, ca nu prea gasesc nici o alta solutie

memorie goala? daca e spi flash nu merge

Link spre comentariu

Tot nu merge, am incercat si varianta Menu 1999 Back si nimic. Am tastat cat de repede am putut... pur si simplu nimic.

Am telecomanda originala, nu inteleg cum e posibil ca o procedura scrisa in manualul service sa nu aiba efect. Ma gandesc ca in afara de imagine rasturnata, poate mai e alterat  si altceva prin soft legat de procedura de intrare in SM.

Link spre comentariu
Acum 17 minute, _adi_ a spus:

Tot nu merge, am incercat si varianta Menu 1999 Back si nimic. Am tastat cat de repede am putut... pur si simplu nimic.

Am telecomanda originala, nu inteleg cum e posibil ca o procedura scrisa in manualul service sa nu aiba efect. Ma gandesc ca in afara de imagine rasturnata, poate mai e alterat  si altceva prin soft legat de procedura de intrare in SM.

pai daca are imaginea intoarsa softul e nepotrivit,deci posibil sa fie si de la alta firma si din acea cauza sa nu se potriveasca meniul service ,in multe tv-uri china de exemplu difera meniul service in functie de soft chiar daca placile sant identice,cum sant si la cele crt beko cu soft grundig,daewoo cu soft panasonic,vestel cu soft de jvc etc,daca aveti in menu-ul tv-ului informatii despre versiunea de soft face-ti o poza si vedem poate ne dam seama ce soft e in tv

Editat de iuliantv
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări