_adi_ Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Buna seara, tv din titlu are main 715G4589-M01-000-004K Ver:A si ecran TPT400LA-2KX. Nu gasesc nici un dump si nici o posibilitate de a intra in service menu in speranta ca poate gasesc acolo vre-o optiune de intors ecranul. Am gasit manualul service si acolo spune ca in factory mode se intra cu Menu+1999 dar NU se intampla nimic. Daca aveti vre-un dump salvat sau vre-o idee despre cum s-ar putea intra in service menu, mi-ar fi de mare ajutor. Va multumesc! Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 incercati 1. Enter into the factory mode: Turn on the TV, press RC key “MENU’+ ‘1’ + ‘9’ + ‘9’ +’9’” Link spre comentariu
_adi_ Postat Octombrie 1, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2018 Asa am găsit și eu în manualul service, dar nu merge combinația asta! Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Incearca meniu 1999 mai rar , sau incearca mai repede poate intra in service Link spre comentariu
_adi_ Postat Octombrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2018 (editat) Am incercat si mai repede, si mai incet, nimic. EEPROM-ul a fost dezlipit, se pare ca a mai fost pe la cineva. Acelas mainboard se foloseste si pe tv AOC LE40K1D7, manualul service e aproximativ la fel si procedura de intrare in factory mode e tot MENU 1 9 9 9. As putea sa incerc cu memorie goala sa vad ce se intampla, ca nu prea gasesc nici o alta solutie Editat Octombrie 2, 2018 de _adi_ Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Acum 27 minute, _adi_ a spus: Am incercat si mai repede, si mai incet, nimic. EEPROM-ul a fost dezlipit, se pare ca a mai fost pe la cineva. Acelas mainboard se foloseste si pe tv AOC LE40K1D7, manualul service e aproximativ la fel si procedura de intrare in factory mode e tot MENU 1 9 9 9. As putea sa incerc cu memorie goala sa vad ce se intampla, ca nu prea gasesc nici o alta solutie memorie goala? daca e spi flash nu merge Link spre comentariu
_adi_ Postat Octombrie 2, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Nu e spi, e EEPROM, sau cum ii zice, e 24CXX... Pe langa asta mai are si un NAND. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Acum 2 ore, _adi_ a spus: Nu e spi, e EEPROM, sau cum ii zice, e 24CXX... Pe langa asta mai are si un NAND. nu cred sa influenteze cu ceva epromul,dar merita incercat Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 2, 2018 Partajează Postat Octombrie 2, 2018 Si la unele Sharp tot asa se intra. In spi sunt setarile importante,in eeprom cele de volum si programe. Nu cred ca rezolvati nimic daca umblati la eeprom. Link spre comentariu
_adi_ Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Dupa scriere memorie cu FF, exact aceeasi manifestare. Link spre comentariu
clony Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 (editat) Incearca meniu 1999 back. Vad ca are placa de philips si la philips merge cu meniu 1999 back. Editat Octombrie 3, 2018 de clony Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 5 hours ago, _adi_ said: Dupa scriere memorie cu FF, exact aceeasi manifestare. Ai incercat sa tastezi mai repede secventa de intrare in service? Link spre comentariu
_adi_ Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Tot nu merge, am incercat si varianta Menu 1999 Back si nimic. Am tastat cat de repede am putut... pur si simplu nimic. Am telecomanda originala, nu inteleg cum e posibil ca o procedura scrisa in manualul service sa nu aiba efect. Ma gandesc ca in afara de imagine rasturnata, poate mai e alterat si altceva prin soft legat de procedura de intrare in SM. Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 (editat) Acum 17 minute, _adi_ a spus: Tot nu merge, am incercat si varianta Menu 1999 Back si nimic. Am tastat cat de repede am putut... pur si simplu nimic. Am telecomanda originala, nu inteleg cum e posibil ca o procedura scrisa in manualul service sa nu aiba efect. Ma gandesc ca in afara de imagine rasturnata, poate mai e alterat si altceva prin soft legat de procedura de intrare in SM. pai daca are imaginea intoarsa softul e nepotrivit,deci posibil sa fie si de la alta firma si din acea cauza sa nu se potriveasca meniul service ,in multe tv-uri china de exemplu difera meniul service in functie de soft chiar daca placile sant identice,cum sant si la cele crt beko cu soft grundig,daewoo cu soft panasonic,vestel cu soft de jvc etc,daca aveti in menu-ul tv-ului informatii despre versiunea de soft face-ti o poza si vedem poate ne dam seama ce soft e in tv Editat Octombrie 3, 2018 de iuliantv Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Bravo, o constatare foarte corecta, e si normal ca daca tv-ul are soft de la alta marca, sa nu mearga..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum