Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

horn 3 cai

Postări Recomandate

• 10 luni mai târziu...
On 5/5/2020 at 9:11 AM, arcgotic said:

Nu ramane asa, am pus doar sa testez.  Astept inca piesele de la printerul 3D. Am vazut la Aries Cerat solutia lor pe medii inalte si probabil o sa fac si eu hornul la fel, rotunjit in spate.

Aia cu nevasta nu am inteles-o niciodata..  ea isi ia o geanta, tu pui un horn in camera, mai o geanta, mai un horn. 

Pana la urma toata lumea apreciaza un sunet bun, cel putin cand te uiti la un film sa zicem. Nu mai vorbesc de un Johnny Winter.. 

Factorul ''wife'' ii spun cei care fac recenzii cu incinte pe YouTube . Vorbesc in cunostinta de cauza, sunt casatorit de acusi 18 ani .Camera noastra de zi e plina cu scule din cand in cand iar sotia mea nu m-a atacat niciodata cu o tigaie pentru asta .Stie de asemenea ca muzica e viata mea si nu ar atenta la pasiunea mea .Cred ca partenerii de viata mai trebuie schimbati dar iubirea pentru pasiunea ta nu trebuie ucisa . 

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Salutare!

Pentru ca thread-ul vechi de OB e inchis, o sa pun aici ceva info cu ultimul sistem. Poate inspira/ajuta info pe cineva.

M-am mutat in apartament mic asa ca sistemul pe horn a fost dezmembrat pana la alte vremuri mai prielnice. 

Camera actuala e cam patrata, ~16mp, bloc din anii 80. Am cautat o solutie sa nu bubuie basul pe hol, la vecini.. Am ajuns iarasi la OB. 

Sistemul e biamplificat, PC, placa sunet multicanal, crossover intre Elac si Open Baffle la 120Hz. Crossoverul e EqualizerApo, ceva software ce vine peste tot sunetul din PC. Cum nu am alte surse de sunet (pickup etc), pentru mine e ok asa.

Boxele sunt Elac Debut 2.0 B6.2, basii sunt niste U-frame-uri cu BIANCO-15OB350. Amplificatoare Pioneer A-209R pentru Elac si A-505R pentru basi.  Placa sunet ESI Gigaport. 

Am si 5 panouri 100/60/10 vata rockwool ce fac treaba pe medii/midbass. 

Overall recomand un sistem de genul pentru cine asculta din PC/se uita la filme de pe PC. E relativ ieftin dar performant visavis de costuri.

Salutari din TM!

sistem elac 15obSB.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări