arcgotic Postat Aprilie 7, 2021 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Asa zice cartea, da. Eu le tai la 1800 48db/oct si in casa cum ascult sunt super. Distorsiuni mici. Link spre comentariu
sesebe Postat Aprilie 7, 2021 Partajează Postat Aprilie 7, 2021 Cind lucrezi cu filtre active aflate în fata amplificatoarelor dedicate fiecărui difuzor, regula amintita mai sus nu se mai aplica pt ca difuzorul este atacat direct cu o impedanta joasa și constanta în toată banda. Link spre comentariu
Sharky Postat Aprilie 8, 2021 Partajează Postat Aprilie 8, 2021 Putini pricep asta, din pacate. Regula de aur. Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Mai conteaza si la ce putere functioneaza. Link spre comentariu
arcgotic Postat Februarie 24, 2022 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2022 Incep testele cu sinergizarea hornului B52, acum e pe 2cai, o sa ii pun un midbass 5fe100 si il duc la 3cai. Atasez o simulare de incinta. Revin cu masuratori. Link spre comentariu
mariobe Postat Februarie 26, 2022 Partajează Postat Februarie 26, 2022 On 5/5/2020 at 9:11 AM, arcgotic said: Nu ramane asa, am pus doar sa testez. Astept inca piesele de la printerul 3D. Am vazut la Aries Cerat solutia lor pe medii inalte si probabil o sa fac si eu hornul la fel, rotunjit in spate. Aia cu nevasta nu am inteles-o niciodata.. ea isi ia o geanta, tu pui un horn in camera, mai o geanta, mai un horn. Pana la urma toata lumea apreciaza un sunet bun, cel putin cand te uiti la un film sa zicem. Nu mai vorbesc de un Johnny Winter.. Factorul ''wife'' ii spun cei care fac recenzii cu incinte pe YouTube . Vorbesc in cunostinta de cauza, sunt casatorit de acusi 18 ani .Camera noastra de zi e plina cu scule din cand in cand iar sotia mea nu m-a atacat niciodata cu o tigaie pentru asta .Stie de asemenea ca muzica e viata mea si nu ar atenta la pasiunea mea .Cred ca partenerii de viata mai trebuie schimbati dar iubirea pentru pasiunea ta nu trebuie ucisa . Link spre comentariu
arcgotic Postat Februarie 11 Autor Partajează Postat Februarie 11 Salutare! Pentru ca thread-ul vechi de OB e inchis, o sa pun aici ceva info cu ultimul sistem. Poate inspira/ajuta info pe cineva. M-am mutat in apartament mic asa ca sistemul pe horn a fost dezmembrat pana la alte vremuri mai prielnice. Camera actuala e cam patrata, ~16mp, bloc din anii 80. Am cautat o solutie sa nu bubuie basul pe hol, la vecini.. Am ajuns iarasi la OB. Sistemul e biamplificat, PC, placa sunet multicanal, crossover intre Elac si Open Baffle la 120Hz. Crossoverul e EqualizerApo, ceva software ce vine peste tot sunetul din PC. Cum nu am alte surse de sunet (pickup etc), pentru mine e ok asa. Boxele sunt Elac Debut 2.0 B6.2, basii sunt niste U-frame-uri cu BIANCO-15OB350. Amplificatoare Pioneer A-209R pentru Elac si A-505R pentru basi. Placa sunet ESI Gigaport. Am si 5 panouri 100/60/10 vata rockwool ce fac treaba pe medii/midbass. Overall recomand un sistem de genul pentru cine asculta din PC/se uita la filme de pe PC. E relativ ieftin dar performant visavis de costuri. Salutari din TM! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum