Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cumparaturi on-line

Postări Recomandate

Sa faci cumparaturi on-line este un moft? Desigur ca NU,dar unii nu prea au incredere in tranzactiile on-line,calitatea produselor dar se pune intrebarea(mai ales de sexul frumos)...o (mai)fi la moda? :scarpinCum fac sa arat..''bestial''? Am sa-mi cumpar..''toale''(haine),accesorii etc de pe net !! Cum le aleg? Nimic mai simplu,dupa nr de ...LIKE-uri !!:freaza: Evident ca probleme de o asemenea...importanta trebuie analizata/comentata/criticata si rezultatul?:pandaci Majoritatea...se uita ce blugi...''zdremtuiti''(rupti) ai,etc si daca ''majoritatea'' FB acorda muulte Like-uri acelui produs,atunci ...musai(a trebui) sa-l am si eu..!:dans: Concluzie: Cand faceti cumparaturi,tineti cont  si de nr. de LIKE-uri??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Uneori, daca aia zic ca nu e bun si are nota 2.... :damai ai curaj sa cumperi!? Noroc cu returul, aici partra proasta, cumperi sansung ipon etc si poti sa il gasesti spart :ras:si ramai cu el asa si cu banii dati ca dau aia vina pe tine sau alegi sa il verifici inainte doar ca si acolo  poti sa nu vezi defectu... (apropo feritiva de Gorenjesi de service-ul lor)! 

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări