morocanosul Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Sa faci cumparaturi on-line este un moft? Desigur ca NU,dar unii nu prea au incredere in tranzactiile on-line,calitatea produselor dar se pune intrebarea(mai ales de sexul frumos)...o (mai)fi la moda? Cum fac sa arat..''bestial''? Am sa-mi cumpar..''toale''(haine),accesorii etc de pe net !! Cum le aleg? Nimic mai simplu,dupa nr de ...LIKE-uri !! Evident ca probleme de o asemenea...importanta trebuie analizata/comentata/criticata si rezultatul? Majoritatea...se uita ce blugi...''zdremtuiti''(rupti) ai,etc si daca ''majoritatea'' FB acorda muulte Like-uri acelui produs,atunci ...musai(a trebui) sa-l am si eu..! Concluzie: Cand faceti cumparaturi,tineti cont si de nr. de LIKE-uri?? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Uneori, daca aia zic ca nu e bun si are nota 2.... mai ai curaj sa cumperi!? Noroc cu returul, aici partra proasta, cumperi sansung ipon etc si poti sa il gasesti spart si ramai cu el asa si cu banii dati ca dau aia vina pe tine sau alegi sa il verifici inainte doar ca si acolo poti sa nu vezi defectu... (apropo feritiva de Gorenjesi de service-ul lor)! Link spre comentariu
orgasmo Postat Octombrie 1, 2018 Partajează Postat Octombrie 1, 2018 13 hours ago, morocanosul said: Cand faceti cumparaturi,tineti cont si de nr. de LIKE-uri?? Facem o verificare amanuntita a celor care au dat LIKE, daca au sau nu cont pe Elforum, daca fac parte din zodia aproape perfecta... Link spre comentariu
Postări Recomandate