Vizitator alin alin_233268 Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Buna ziua, am televizorul CRT model PHILIPS 21PT5421/12 caruia in momentul in care apar cadre intunecate in transmisiunea TV incepe sa-i fuga imaginea si distorsioneaza sunetul in rest functioneaza excelent. Ma poate ajuta cineva cu un sfat ce componenta ar trebui sa verific? Nu lucrez in domeniu dar ma descurc. Multumesc anticipat pentru timpul acordat citiri postului si eventual raspunsului la problema arzatoare( cel putin pentru mine). P.S. Televizorul e al soacrami ma tot bate la cap sa-l rezolv si in ruptul capului nu accepta alta rezolvare ;). Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 aici lucram cu sasiul, nu cu modelul tv. cauta cu gogu sasiul. Link spre comentariu
Vizitator alin alin_233268 Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 In cautarile mele am dat peste acest sasiu si cred ca este cel corect L01.2A_AB_chassis. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Ia arata-ne cum ai cautat, ai Google particular? Link spre comentariu
Vizitator alin alin_233268 Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 (editat) Nu am cautat acum ci anterior si dupa model + manual am ajuns pe un site rusesc care dadea acest sasiu ca si cum i-ar apartine. Dupa cum am spus cred ca este corect cu adaugarea ca nu sunt sigur in totalitate . La momentul cautarii de asta am dat. Editat Septembrie 30, 2018 de alin alin_233268 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum