Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD Grundig 37GLX - dungi pe imagine

catalin004

Postări Recomandate

Salutare....am tv -ul din titlu ci niste dungi orizontale....am verificat ursa si este buna....rog un pic de ajutor....o sa fac si o filmare , pentru ca in poze nu se vad dungile ca se misca....

DSC_0211.jpg

DSC_0212.jpg

Link spre comentariu

Verificati panglica dintre t-con si display, scoateti-o si reintroduceti-o,  daca nu da rezultate, probabil controllere LVDS de la display defecte -alt panel(sau alt TV)...desigur, daca modulul T-CON e valid.

Link spre comentariu
Acum 32 minute, Spitfire a spus:

Verificati panglica dintre t-con si display, scoateti-o si reintroduceti-o,  daca nu da rezultate, probabil controllere LVDS de la display defecte -alt panel(sau alt TV)...desigur, daca modulul T-CON e valid.

Bravo mestere.....esti tare ....hai ca bag niste spray contact....si-a revenit...esti bun de cinstit

Link spre comentariu

Atunci, il duceti la service, nu suntem Mama Omida sa ghicim dupa o poza cu ecranul. O imagine buna cu modulul T-CON ar fi mai utila. Sau masurati ESR-ul la toti electroliticii de pe T-CON si vedeti cu osciloscopul daca aveti toate semnalele pe iesirile TF 1, TR 0, IT 0.

Link spre comentariu
1 hour ago, catalin004 said:

Salutare....am tv -ul din titlu ci niste dungi orizontale....am verificat ursa si este buna....rog un pic de ajutor....o sa fac si o filmare , pentru ca in poze nu se vad dungile ca se misca....

Daca tot ai facut poze, era mult mai ok sa fi fost pe un program tv, posteaza si ce placa de baza are tv-ul

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Pai de la banda LVDS e fost...nu m-am exprimat eu bine?

Acum vad ca titlul nu este cum l-am scris prima dara....mai erau niste cifre....6951

Editat de catalin004
Link spre comentariu
La 29.09.2018 la 14:10, Costica LCD a spus:

Daca tot ai facut poze, era mult mai ok sa fi fost pe un program tv, posteaza si ce placa de baza are tv-ul

Mas rezuma la indicatiile lui Costica LCD. Fiecare pune in practica ce doreste.Toate indicatiile sant in tema din acest subiect.!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări