catalin004 Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Salutare....am tv -ul din titlu ci niste dungi orizontale....am verificat ursa si este buna....rog un pic de ajutor....o sa fac si o filmare , pentru ca in poze nu se vad dungile ca se misca.... Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Verificati panglica dintre t-con si display, scoateti-o si reintroduceti-o, daca nu da rezultate, probabil controllere LVDS de la display defecte -alt panel(sau alt TV)...desigur, daca modulul T-CON e valid. 1 Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Acum 32 minute, Spitfire a spus: Verificati panglica dintre t-con si display, scoateti-o si reintroduceti-o, daca nu da rezultate, probabil controllere LVDS de la display defecte -alt panel(sau alt TV)...desigur, daca modulul T-CON e valid. Bravo mestere.....esti tare ....hai ca bag niste spray contact....si-a revenit...esti bun de cinstit Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 Atunci, il duceti la service, nu suntem Mama Omida sa ghicim dupa o poza cu ecranul. O imagine buna cu modulul T-CON ar fi mai utila. Sau masurati ESR-ul la toti electroliticii de pe T-CON si vedeti cu osciloscopul daca aveti toate semnalele pe iesirile TF 1, TR 0, IT 0. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 29, 2018 Partajează Postat Septembrie 29, 2018 (editat) 1 hour ago, catalin004 said: Salutare....am tv -ul din titlu ci niste dungi orizontale....am verificat ursa si este buna....rog un pic de ajutor....o sa fac si o filmare , pentru ca in poze nu se vad dungile ca se misca.... Daca tot ai facut poze, era mult mai ok sa fi fost pe un program tv, posteaza si ce placa de baza are tv-ul Editat Septembrie 29, 2018 de Vizitator Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 29, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2018 (editat) Pai de la banda LVDS e fost...nu m-am exprimat eu bine? Acum vad ca titlul nu este cum l-am scris prima dara....mai erau niste cifre....6951 Editat Septembrie 29, 2018 de catalin004 Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Am crezut ca ironizati postul meu, in care va recomandam sa scoateti si sa reintroduceti panglica... Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 30, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2018 Sa fim seriosi, nu as face asa ceva....mai ales ca noi am mai colaborat... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 30, 2018 Partajează Postat Septembrie 30, 2018 La 29.09.2018 la 14:10, Costica LCD a spus: Daca tot ai facut poze, era mult mai ok sa fi fost pe un program tv, posteaza si ce placa de baza are tv-ul Mas rezuma la indicatiile lui Costica LCD. Fiecare pune in practica ce doreste.Toate indicatiile sant in tema din acest subiect.!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum