Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LG 24MT47D dungi orizontale pe ecran

Vizitator casper20

Postări Recomandate

Vizitator casper20

Am un LG 24mt47d care nu a prea fost folosit, primit cadou si a functionat cateva ore.

Acum am scos tv-ul din cutie sa il montez in bucatarie.

Dupa cateva minute de functionare incep sa apara dungi orizontale (lini de pixeli) in partea de sus, apar una cate una in jur de 25-30 de lini.

Am incercat cam toate variantele pe care le cunosc sa il fac sa mearga, am curatat panglica de la display, am curatat contactele, am incercat sa racesc suplientar procesorul, memoria si partea de driver a displayului dar nu au nici un efect.

Condensatorii par ok, tensiunile nu le-am verificat deoarece nu gasesc schema nicaieri.

Face la fel pe cablu tv si pe HDMI.

Poate a mai intalnit cineva problema asta si ma ajuta.

IMG_20180926_160908.jpg

IMG_20180926_160926.jpg

IMG_20180928_105549.jpg

IMG_20180928_105552.jpg

IMG_20180928_105608.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Trebuie sa scoateti rama la display si sa vedeti daca are drivere laterale(folii), apoi apasati pe driverul lateral corespunzator portiuni afectate din ecran, vedeti daca isi revine, am un tv cu acest display, dar e spart, nu il mai desfac ca sa vad daca are folii laterale ca nu prea am timp, va revine dvs aceasta onoare......

Link spre comentariu

Vezi daca acel driver se incalzeste mai mult fata de celelalte, daca ai spray de racire aplica pe driver(folie) si vezi daca dispare dungulitele, oricum parerea mea e ca acel driver e cu probleme si defectul e iremediabil

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări