Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

hidroizolare si termoizolare

ovidiu grigore

Postări Recomandate

nu am prea mult timp sa ma documentez,asa ca intreb aici,  daca a mai facut cineva hidroizolatie cu SIKA IGASOL 101,eu vreau sa dau la o fundatie dupa care sa plachez cu polistilen exturdat negru, o sa prinda adezivul pe hidroizolatie si care ar fi acela? sau mai bine dau cu SIKA peste termoizolatie? astept un raspuns de la cei ce au mai lucrat, ma preseaza sotia ca se apropie iarna, fundatia se afla la partea de Nord, VA MULTUMESC!!!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ovidiu grigore

2

• zarra68

1

• adi1967

1

Nu stiu daca prinde adezivul peste sica , dar la firma unde lucrez, polistirenul este lipit peste hidroizolatie tot cu sica(nu stiu daca este igasol 101 pentru ca vine in butoaie de 200 litri).

Link spre comentariu

Fundatie pana la +0.1m peste cota trotuar, este sub actiunea compresiunii solului, de ce ai grija adezivului?

Se merge pe compatibilitate intre materiale ale unui singur producator. Evident ca peste hidroizolatia respectiva, exista un adeziv recomandat. Vezi la producator si/sau furnizor.

Eu zic sa studiezi solutii concrete de hidro-termoizolare, si sa respecti straturile. Nu uita ca teoretic si termoizolatia se protejeaza impotriva actiunii apei, asta inseamna ca trebuie sa ai protectie dubla la actiunea apei. Plus ca trebuie protejata mecanic, exista modificari de volum de la sezon la sezon, si aici ma refer la sol. Studiaza si drenajul francez.

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Salut.Ce adancime are fundatia?

Eu am facut la o vila,sub garaj,unde am sapat 2,5 metri pe 1 metru latime.Asta intr o vara calduroasa cu pamantul beton.Si asa am stat cu frica.

Am decopertat apoi tot pamantul cu flexul cu perie,l am facut bec,adica super curat am dat cu adeziv import sua pe baza de polimeri,cu bidineaua in 2 straturi,am pus polistiren extrudat roz,cu adeziv spuma,sa nu afecteze operatia anterioara,apoi am aplicat folie cramponata .Am reasezat pamantul cu batere din 30 cm in 30cm la mai.Este la  a3a iarna.Succes 100%

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări