iuliantv Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 (editat) nu aveti ce face cu el daca e pentru mexic,canada,......doar daca schimbati mainboardul,si trebuie vazut si sursa,sau poate sa rescrieti nand sau emmc, ,asta daca se gaseste soft,e posibil ca si fizic sa difere de unul euro Editat Ianuarie 5, 2021 de iuliantv Link spre comentariu
Florinel TV Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Trebuie scris emmc + eeprom Link spre comentariu
lucadorin Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Așa m-am gândit și eu.... Clientul nu vrea să investească, tv-ul funcționează pe hdmi și net...cred că va rămâne așa! Mulțumesc pentru ajutor! Link spre comentariu
lucadorin Postat Ianuarie 5, 2021 Partajează Postat Ianuarie 5, 2021 Acum 16 minute, iuliantv a spus: nu aveti ce face cu el daca e pentru mexic,canada,......doar daca schimbati mainboardul,si trebuie vazut si sursa,sau poate sa rescrieti nand sau emmc, ,asta daca se gaseste soft,e posibil ca si fizic sa difere de unul euro Am găsit o placă pentru Europa ( și tv-ul de unde provine are denumire asemănătoare ( UE în loc de UN),fizic pare identică! Probabil că se potrivește, dar prețul....mă reține! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum