kablu Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Salut domnilor, As dori, daca poate sa ma ajute cineva, schema televizor Lux-E sau daca stie cineva sa-mi spuna care af fi diferenta intre Lux S si Lux E. Multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Sa nu fie Lux S hibrid1, mai mult ca sigur Lux E este hibrid2. Link spre comentariu
ionel sm Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Faceti o poza la sasiu si ne lamurim ce schema sa cautam. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Ia legatura cu d-nul Soldan Constantin !! Link spre comentariu
kablu Postat Septembrie 26, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Multumesc tuturor pentru raspunsuri. Problema mea este urmatoarea: as avea nevoie de inca un difuzor cu care a fost dotat televizorul lux (oval de 750 ohm). Am pus anunt si pe forum, din pacate nimic pana acum, dar pe situl de vanzari fara licitatie autohton o.x am gasit un televizor intreg LUX E si ma intrebam daca are finalul audio si difuzorul la fel ca si LUX-S atunci m-as gandi sa-l cumpar, mai ales ca s-ar mai gasi o multime de componente pe care le-as putea folosi pentru diferite experimente. De aceea m-am gandit ca o schema m-ar ajuta sa iau decizia corecta. @ionel1959... nu am cum sa fac poze, aparatul nu este proprietatea mea @dan-a2 o sa trimit un mesaj privat userului mentionat de tine. p.s. stiu ca mai sunt inca 2 bucati de lux-s de vanzare pe siturile de licitatii autohtone, dar preturile cerute sar peste puterea mea finaciara din acest moment si viitorul apropiat Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Schematic si componente sint absolut identice, numai ambalajul difera ceva. Link spre comentariu
ionel sm Postat Septembrie 26, 2018 Partajează Postat Septembrie 26, 2018 Cand am avut tv pe lampi le-am dus la fier vechi.Daca aveti nevoie de ceva lampi vi le trimit cateva kg la pret de nimic .Nu m-am imbogatit pana acum si nici nu am nevoie de acum incolo.Am avut si ceva difuzoare dar le-a mancat soarecii membrana.Daca gasesc totusi si bune le trimit.La difuzoare doar transportul.Ma contactati pe MP daca sunteti interesat. Link spre comentariu
kablu Postat Septembrie 27, 2018 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2018 @Nostalgic multumesc pentru raspuns la cererea mea. Imi voi incerca norocul cu acel LUX-E @ionel1959 : multumesc pentru oferta, te voi contacta cu siguranta pe MP. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum