Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cumpar trafo

tudor_x19

Postări Recomandate

• Răspunsuri 26
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tudor_x19

19

• quadrall

3

• doru3160

2

• -Atlas-

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Acum 15 minute, tudor_x19 a spus:
Multumesc @quadrall,dar eu vreau unul identic/geaman/....nu urmaresc voltaj sau curent ,ci miezul/tolele.E dublu C-core.

Daca numai asta vrei, si sa fie ''identic/geaman'', atunci da si tu niste cote exacte (la miez). Rigla aia e pusa in poza mai mult pt celelalte modele de care tu n-ai nevoie. Cel pus de @quadrall are doua miezuri identice in componenta, doar ca nu se stiu dimensiunile, dar sigur sunt gemene, se pot face doua la jumate de sectiune actuala (sunt 8 C-uri).

PS- n-am inteles care e rostul acelei adrese din semnatura (Top)...

Editat de doru3160
Link spre comentariu
Citat

...doresc sa-l cumpar nedesfacut,exact cum se vede in poza.

Ori cumperi foarte multe si le potrivesti dupa ce le ai in mana (varianta actuala), ori dai date exacte cu ce-ti trebuie, ca sa stie cel ce ofera ce ai nevoie (varianta preferata).Si apoi, daca il cumperi doar pt miez, nu ai sa-l demontezi acasa? Ce importanta are daca e desfacut sau nu?  Studiaza oferta lui quadrall, si vezi ca traful ala e format din doua miezuri dublu C, unul langa altul.Daca se potrivesc si la dimensiuni, te-ai scos.

Editat de doru3160
Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări