catalin004 Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Bobia de deflexie deja avea o bobina serie...tv-ul a plecat, insa nu sunt probleme asa mari, imaginea fiind un 0.5mm in fiecare parte...daca vor fi probleme o sa pun seria inca una Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 0,5mm...ce precizie!!! Depanatorii trebuie sa aibe si un subler in trusa. Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 0.5cm....scriu foarte repede si mai gresesc...sincer nu am timp nici sa recitesc topicurile Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 3, 2018 Partajează Postat Octombrie 3, 2018 Toti au inteles ca este vorba de 0,5cm dar eu ma razbun un pic ca nu ai mai facut 2 masuratori cum ti-am cerut. Acum poate fi lipsa de timp dar si de interes dupa ce ai rezolvat problema. Link spre comentariu
catalin004 Postat Octombrie 3, 2018 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2018 De timp...sincer ca sa impac si serviciul si hobby-ul e foarte greu....promit ca o sa le fac pe alt TV ca sa vad cum sta treaba...tot ak30....Dle.Mitica imi cer scuze , dar va promit solemn ca o sa pun poze si cu ce mi-ati zis...toata stima Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum