Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

dump smart tech le2822

iliev508

Postări Recomandate

va salut , defect/ aparea un fond alb ,intr/a in stby si tot asa . am suspectat dumpu  ,am scris altu dar ramine ledu aprins si nu ia nici o comanda 

din greseala, nu am salvat continutu cel vechi al memeoriei  / daca ma puteti ajuta

tp.s506.pb818   ecran cx275DLEDM  25Q32  

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 15
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iliev508

7

• Florinel TV

3

• Alextv

1

• iuliantv

1

Top autori în acest subiect

Acum 36 minute, iliev508 a spus:

nu se aprinde nici ledu de stby   ,cu celelalte se aprindea/ daca mai aveti altu

Eu lam descarcat de la rusi din linkul colegului Costica si lam pus aici , altul din pacate nu mai am , ce programator folosesti? poate nu lai scris corect

Pentru acest sasiu mai am dumpuri dar pentru distplay de 32

Link spre comentariu
Acum 1 oră, Florinel TV a spus:

Eu lam descarcat de la rusi din linkul colegului Costica si lam pus aici , altul din pacate nu mai am , ce programator folosesti? poate nu lai scris corect

ch341  l/am scris pe doua memori  ,la fel  puneti citeva si pentru display de 32   

Link spre comentariu
2 hours ago, Florinel TV said:

Uite Florine, colegu' de aici zice ca a rezolvat tv-ul cu acest dump, acuma noi pe cine sa mai credem :scarpin

https://www.elforum.info/topic/131465-tv-smart-tech-le-2822/?do=findComment&comment=1657522

Editat de Vizitator
Link spre comentariu
Acum 11 ore, Costica LCD a spus:

Pai asta zic si eu......

Acum 12 ore, Florinel TV a spus:

Costica poate nu merge pe memoria veche si trebuie schimbata , este defect fizic memoria , deci dumpul este bun

Acum 11 ore, Costica LCD a spus:

Pai asta zic si eu......

memoriile sint noi cumparate de la miv     iar dumpu trimis de dm costica  zice ca fisierele sint sterse si nu se mai pot recupera

Link spre comentariu
  • 11 luni mai târziu...

Va salut

Intru si eu in topicul asta , nu mai deschid altul. Am acest tv. cu main CV9203H-A42 , memorie SPI 25Q32, si va rog daca cineva a modificat softul pentru programele in DVB-C, as vrea sa incerc  sa vad daca merge.Sau va rog putin ajutor pentru modificare. Am inteles ca tunerul este pentru ambele la unele chinezarii din astea. Va multumesc.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări