Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Daewoo ami 711 m

Vizitator marianmihai1

Postări Recomandate

Vizitator marianmihai1

Va sal am nevoie de un sfat  am o combină daewoo ami 711 m  de 20 ani m- a slujit fara reproș dar, acum a rămas fără sunet fără nici un fel de scurt ,șocuri sau altceva pur si simplu.As avea nevoie de un sfat  Ce ar trebui sa verific   finalul am văzut ca este un skt 4142 Am căutat ceva scheme dar nu am găsit Va mulțumesc Este simplu  sa o arunc dar vreau sa încerc să o repar

Editat de marianmihai1
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• iuliantv

4

• dan-a2

1

• dan cod

1

Top autori în acest subiect

Acum 1 oră, dan-a2 a spus:

asa sant unii,nu e de gasit.............personal nu ma zbat pentru unii de acest gen,de ce sa ma chinui eu cand unul ca el nu are un minim interes sa-si rezolve problema,dupa cum se obseva este de gasit,personal ma chinui ore, zile, pana sa cer ajutor,doar in cazuri extreme  apelez in cateva zeci de minute

Link spre comentariu
Vizitator marianmihai1

Ok multumesc  celor care m-au ajutat  si decât sa scrieți ceva aici  ceva de genul caută   si vei găsi mai bine nu va mai obositi sau zbateti Mulțumiri încă odată lui dan a-2 si lui dan cod.Legat de ce am găsit eu pe gogu chiar nu puteam descărca acum s-a rezolvat Zi bună

Editat de marianmihai1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, marianmihai1 a spus:

Ok multumesc  celor care m-au ajutat  si decât sa scrieți ceva aici  ceva de genul caută   si vei găsi mai bine nu va mai obositi sau zbateti Mulțumiri încă odată lui dan a-2 si lui dan cod.Legat de ce am găsit eu pe gogu chiar nu puteam descărca acum s-a rezolvat Zi bună

te deranjeaza adevarul,tu esti primul care scrie prostii  ,,Am căutat ceva scheme dar nu am găsit,,

Link spre comentariu
Acum 56 minute, marianmihai1 a spus:

Acum înțeleg de ce ai atât de multe postari .Seară bună

am atatea postari pentru ca am incercat sa fiu ajutat si am ajutat,dar nu mi-am permis sa zic ,,nu se poate,, cand totusi aveam dubii ca se poate

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări