Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame ciudate

Postări Recomandate

La 24.09.2018 la 14:58, AdR!@N a spus:

Pe asta se si mizeaza.

As putea pune si o maxima pe tema asta: decat mult de la putini, mai bine cate putin de la cat mai multi!

Asta seamana intrucitva cu ce a au spus doua personaje celebre,respectiv,  Moțoc si Brucan. Motoc i-a spus lui Lapusneanu: .....prosti da multi, iar Brucan (despre mineri) : multi ,da prosti! 

Link spre comentariu

O reclama care este evident mincinoasa este cea legata de diferenta intre sapunul solid si recipientele cu sapun lichid.

Spune ca pe sapunul solid raman microbi si mizerie  de parca pe capul pe care apesi la recipietul cu sapun lichid nu ar ramane  -  este evident faptul ca apesi inainte de a te spala pe maini.

Chiar mi se pare mai usor de "spalat" sapunul solid,  mai ales ca  daca ramane murdar in mod vizibil  de obicei inseamna ca nici mainile tale nu s-au curatat complet de praf, mizerie si microbi  si nu ar strica sa te speli inca o data cu sapunul solid.

Daca faceau comparatie intre sapunul solid si dispenser-ul automat de sapun lichid unde nu atingi nimic,  ar fi fost altceva.

In concluzie,  ei zic sa cumperi recipiente cu sapun lichid desi in mod eronat sunt mai igienice decat sapunul solid.

Link spre comentariu
Acum 8 ore, alcon a spus:

Mie imi place aia cu ciobanii, "o carne, o salam..)

Intradevar reclama cu ciobanii e foarte faină.

Dupa ce ''ober'' ciobanul, face imprudenta sa-si intrebe,''argatul'',daca-i place carnea,la sfirsit,facindui-se lehamite de ,sporovaiala continua a lui,da cu brișca-n masa ,spunind: Mai bine te intrebam de politica!

Geniala reclama!  De cite ori o vad ma amuz copios.

Link spre comentariu

Mie - mi place aia ( mai veche ) , cu cele doua idioate care cotcodaceau din masina la un McDonalds ... era ceva reclama la McChicken ... daca  ar gasi - o cineva si ar posta link - ul ... m - as bucura mult ! De asemeni ... cu cei doi care castiga un Porsche ( el si ea ) , iar ea intreaba " Or fi bune Porsche astea ? " ... parca cumparasera o bormasina , o bere ... sau ceva de genul ... , nu mai stiu !

Editat de gauss
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări