Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame ciudate

Postări Recomandate

Acum 6 ore, Spitfire a spus:

Am castigat peste 20 de brichete "de colectie" de la Pall Mall trimitand codul de pe pachet, vreo 4-5 pachete de tigari acum vreo doi ani, o halba de portelan de la "Ursus", carti de la "Adevarul", ", multe sticle de Coca-Cola, pahare tot de la ei, numai maruntisuri de astea, singurul produs mai acatarii castigat a fost un fier de calcat "Philips", dar asta acum ceva ani, fara a investi ceva, oricum le-as fi cumparat produsele, chiar daca nu faceau campanie publicitara.:)

Buna

Poi se pare ca ultimul castig cunoscut,de valoare este Dacia 1310 in sat la mine.

Ceausescu nu era inca rece.....si CEC era inca CEC

Asa a fost castigata masina.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Buna

Deci este totul clar,castiga doar firmele care fac reclama.

Oricum nu ma steptam la altceva.

Era cel putin ciudat cu exagerarile din reclame.

Cu o masina o mai poti fenta,dar cand spui ca dai 30,000 de doze de bere

trebuie sa apara cateva si la barul unde servesti cafeaua(dimineata)

si berea(dupa masa).Ei bine pe unde migrez eu(in Dej) nu a aparut nimic

vreme de cativa ani.

Ma intreb daca reclama mincinoasa este legala.

Si cum poate fi combatuta(nu cred sa poata fi combatuta).

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
Acum 8 minute, doru3160 a spus:

Daca poti dovedi ca este mincinoasa, atunci e ilegala.Pe asta se bizuie si cei care mananca kkt in reclame...nu poti dovedi nimic, sau ar trebui sa te ocupi numai cu asta o perioada, lucru pe care oamenii normali la cap nu prea il fac.

Exact

Link spre comentariu

Companiile serioase publica si lista cu castigatori, se poate cere lista si verifica cine a castigat cel putin la premiile mai mari ca asa...la coca coola chiar era 1 - 3 cand se dadeau sticle:da

La astea cu doze, mai trebuie ca si carciumaru sa aduca d'alea cu promotia cand promotia e 'nca activa, apoi mai conteaza si repartizarea pe zone ca debeaba zic aia ca e una din 10 ca pe arad sa zicem nu sunt repartizate atatea din diverse cauze (cam inselator oricum)!

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Sigur va mai amintiti,cind prin anii '70-'80,la fiecare tragere loto , pronoexpres,lunara, se cistigau premii consistente. Am cunoscut in Zalau doua persoane, soț si soție, angajati,la loto,care au cistigat o masina. Umblau toata ziua cu lozurile insirate pe o sirma,indoita in forma de cerc. Daca vroiai sa cumperi un loz indicai, care loz vrei sa-l iei. Desfaceau sirma si-ti scoteau lozul. De regula, lumea desfacea lozul pe loc, sa vada daca este cistigator sau nu. Daca lozul era cistigator iar suma era mare trebuia sa te duci  la agentie unde primeai banii in citeva zile. Cred ca va mai amintiti  de angajatii,loto, care puteau completa  citeva formulare cu 3 cifre ,luate  absolut aleatorii si le vindeau oamenilor de pe strada. Cei mai sus mentionati ,in ziua anterioara extragerii, raminind cu citeva formulare nevindute ,le-au cumparat ei. La extragere, norocul a dat peste ei, cistigind o Skoda 100 MB.

Cind ati auzit, recent,sa se mai cistige la tragerile loto?  In anii mai sus mentionati, extargerea sa facea la ''vedere'', o persoana rotind  ''cusca'' manual de citeva ori,apoi cusca se oprea cu ''gura-n'' jos. Se deschidea  ''gura'' lasind sa cada o bila. Se desfileta (parca) bila si se scotea bucata de hirtie pe care era trecut un numar,sau numarul era trecut in interiorul bilei(nu mai stiu exact). Toate astea se faceau de atitea ori, cite numere trebuiau extrase. Nu exista extragere sa nu cistige nimeni!

Acum sint extrageri cind nu cistiga nimeni. Cum e posibil? Simplu!  Toate aparatele electronice sint in asa fel programate incit sa nu cistige nimeni. Se cistiga odata pe an sau maximum de doua ori pe an. Citeodata ( de regula) nu cistiga nimeni.

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări