Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reclame ciudate

Postări Recomandate

Buna

Pe toate posturile TV apar multiple reclame.....

Cu tot felul de produse....cu premii foarte mari.....

Masini de zeci de mii de oroi....pe care nu stiu in cat timp

le vor amortiza(scuze,expresia sotiei care este "expert contabil").

Ma intreb daca din toata comunitatea asta"elforum" este macar o 

persoana care a castigat ceva.

Nu neaparat "premiul cel mare".

Problema este ca pe "vremuri",eu am cunoscut in Dej

cateva persoane care au castigat cate ceva.

Dej la 35000 locuitori.

Dar,,,,,cei care au castigat,erau de pe vremea cand CEC era CEC si 

Loteria Romana la fel.In ultimii 10 ani pauza totala,(scuze,nu chiar totala

am catigat ceva pungi de chipsuri).

Sunt curios daca e cineva cunoscut cu un "mare premiu" sau pe aproape.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu

Castiga la ce mai exact, ca asa am mai castigat sa zicem la https://www.google.ro/search?safe=active&ei=G6aoW5rhGM-QmgXr0pWACg&ins=true&q=castiga+romania&gs_ssp=eJzj4tVP1zc0TKlMSkvJME0zYAQAJYIEfA&oq=castiga+&gs_l=mobile-gws-wiz-serp.1.0.46j0l4.692.4536..5501...0.0..0.274.790.0j3j1......0....1.........0i71j0i67j46i67j0i3.BJhyhE7nwQk (30-40 lei) 

Pe faceboock, o pizza mica la Domino(17), vreo carte la Adevarul(15 lei) , la pariuri daca se pune(3-400 lei) coca cola cand scria pe fundu capacului si ma uitam sa vad care are scris ai castigat o sticla, si se uitqu toti la mine ca la... vanzatoarea mega image m-a si intrebat ce fac:)

Cartele Vodafone,inviatie la un eveniment Pc(60lei) si alte chestii banale pe care nu mi le mai aduc aminte! 

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

Pe vrremuri , sotia a lucrat la un mare importator si distribuitor de ceva - uri , ma rog , paleta larga ( nu dezvalui ce ... sper sa nu fie suparare ) , reprezentant si importator unic la multe chestii din diferite tari , cu desfacere larga , inclusiv prin hipermarket -uri gen Me ...ro , companie din top 100 ( anii 2.000 ) etc . In fine , s - a organizat o campanie publicitara , promotie cu premii ( substantiale ) , de genul cumparati , trimiteti etichete , bonuri  , SMS - uri cu ... de catre unul din producatorii externi ... nu era din cei reprezentati de compania unde lucra sotia , dar avea rulaj consistent prin ... Cu vreo saptamana inainte de finalizarea campaniei , promotiei , tragerea la sorti etc . , a venit reprezentantul organizatorului cu premiile castigate ... sotia , care raspunde a de mai multe departamente , a refuzat sa le preia oficial , doar in custodie cu proces - verbal , si a pasat - o ( chestiunea ) consiliului de administratie . Ma rog , nu erau autoturisme Porsche ... dar destule chestii , camere foto bunisoare , si altele ... cam din aceeasi categorie valorica . Nu stiu daca este o practica ... exista si legislatie in spetza . Am relatat doar un fapt , nu din auzite ... , nu am comentarii ! 

Editat de gauss
Link spre comentariu

Am castigat peste 20 de brichete "de colectie" de la Pall Mall trimitand codul de pe pachet, vreo 4-5 pachete de tigari acum vreo doi ani, o halba de portelan de la "Ursus", carti de la "Adevarul", ", multe sticle de Coca-Cola, pahare tot de la ei, numai maruntisuri de astea, singurul produs mai acatarii castigat a fost un fier de calcat "Philips", dar asta acum ceva ani, fara a investi ceva, oricum le-as fi cumparat produsele, chiar daca nu faceau campanie publicitara.:)

Link spre comentariu
6 minutes ago, Vasile said:

Reprezentantul a furat premiile ? 

Nu , domnule Vasile . A venit cu ele insotite de documente ... ma rog , nu stiu exact ce contineau . Ideea a fost ca s - au " repartizat " functie de cat rulau distribuitorii firmei externe respective , inainte de ( teoretica ) tragerea la sorti si celelalte . Nu stiu despre marele premiu ... se pare ca era ceva autoturism ... Oricum , s - a intamplat in anii 2.000 ... 

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Dupa specificul reclamelor care se difuzează pină ne bagă in stres ....poporul ăsta este vazut de cei care vand leacuri cam așa mulți oameni care au hemoroizi, constipați, femei cu " uscaciune și damf in zona ..." , bășinoși,mari probleme de digestie . 

Ce ziceti ? 

https://youtu.be/oTGI3ehXeJw

Editat de viobio
Link spre comentariu
2 minutes ago, gauss said:

Nu , domnule Vasile . A venit cu ele insotite de documente ... ma rog , nu stiu exact ce contineau . Ideea a fost ca s - au " repartizat " functie de cat rulau distribuitorii firmei externe respective , inainte de ( teoretica ) tragerea la sorti si celelalte . Nu stiu despre marele premiu ... se pare ca era ceva autoturism ... Oricum , s - a intamplat in anii 2.000 ... 

Nu s-a schimbat nimic intre timp! 

Link spre comentariu
Acum 20 minute, Spitfire a spus:

Am castigat peste 20 de brichete "de colectie" de la Pall Mall trimitand codul de pe pachet, vreo 4-5 pachete de tigari acum vreo doi ani, o halba de portelan de la "Ursus", carti de la "Adevarul", ", multe sticle de Coca-Cola, pahare tot de la ei, numai maruntisuri de astea, singurul produs mai acatarii castigat a fost un fier de calcat "Philips", dar asta acum ceva ani, fara a investi ceva, oricum le-as fi cumparat produsele, chiar daca nu faceau campanie publicitara.:)

Buna

Poi pe langa chipsuri am castigat si halbe de bere(goale,am uitat sa specific).

Eu m-am referit la ceva cu valoare,daca nu era masina:rade:,macar bicicleta.

Spor tuturor

Alex

Link spre comentariu
33 minutes ago, Vasile said:

@gaus

Tot furt este...

Ma scuzati ca va citez din nou . Aveti dreptate ... ma rog , se imparte in doua : moral , si eventual ce incalca legislatia . Nu stiu ( n - am stiut nici la vremea respectiva ) regulamentul promotiei ... nu m - a interesat , si aveam destule pe cap de la ale mele . Si sotia a fost reticenta ( eufemism ) , are pregatire juridica ( pe bune ) , de unde si modalitatea in care a procedat . Asta este ... nu avea prea multe ce sa fi facut , in mod efectiv . " Cartile " se dadeau peste capul ei , cu cateva etaje ... desi avea ceva pozitie pe statul  de functii . Ma rog , dupa un timp a plecat ... , la bani mai multi si bataie de cap mai putina , desi cumula mai multe posturi . Numai firma era ( mult ) mai mica . Dar mai linistita ...

Editat de gauss
Link spre comentariu
1 oră în urmă, Faust2018 a spus:

Dupa specificul reclamelor care se difuzează pină ne bagă in stres ....poporul ăsta este vazut de cei care vand leacuri cam așa mulți oameni care au hemoroizi, constipați, femei cu " uscaciune și damf in zona ..." , bășinoși,mari probleme de digestie . 

Ce ziceti ? 

https://youtu.be/oTGI3ehXeJw

Au inceput unii si o tot tin asa, gen "pe Mihaita al meu il doare in gat, pai si pe ionut il durea da eu ii dau....." doar deastea :secretMai era aia la carmol:hdgfhgdf

Uite aici altele, astea chiar sunt idioate:39

Da' la astia e chiar.. :scarpin

Editat de Vizitator
Link spre comentariu

In '74 am cistigat 100 de lei,luind un loz de 3 lei. A fost singurul cistig. Ce-i drept, n-am fost niciodata un impatimit al jocurilor de noroc. Cumpar benzina de la Rom....ol si de fiecare data primesc niste pliante in care mi se spune ca pot cistiga o masina. De citeva ori am luat pliantele. Acum cind imi mai dau pliante,le iau si apoi, le arunc la primul cos de gunoi. Daca bag benzina de peste 100 de lai primesc o inghetata,gratis. Inghetata o iau si-o infulec. De mult  sint convins ca totul este o fraiereala. Din pacate sint multi ''botanisti'' care spera sa dea lovitura!

Editat de GEO 53 BN
Link spre comentariu
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări