Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect curios MEGAVISION DMQ2035 sasiu c52

codrin

Postări Recomandate

• Răspunsuri 58
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ionutz1985

22

• naetv

9

• Florinel TV

8

• dan cod

3

Top autori în acest subiect

tocmai ca nu scoate inpuls de linii .

pe ce pin al procesorului trebuie sa am 5v as vrea o schema mai clara.ce am eu nu se intelege mai nimica este in format jpg

poate aveti una mai clara sa ma confrunt cu acest chaasis c-52.

Link spre comentariu

inca o intrebare pe  ic501 ta8659an pe pin61 am 1vcc acolo trebuie sa am 12vcc . de unde vine aceasta bara de 12vcc vine din sursa sau din recuperare de la trafu de linii sa stiu mai exact sa ajung la acei 12vcc care nu este prezenta?

Link spre comentariu

inca o intrebare pe  ic501 ta8659an pe pin61 am 1vcc acolo trebuie sa am 12vcc . de unde vine aceasta bara de 12vcc vine din sursa sau din recuperare de la trafu de linii sa stiu mai exact sa ajung la acei 12vcc care nu este prezenta?

din sursa IC141 - este o greseala pe schema asta : pe altele este un nod de la rez din colector tz 191,192,193 - cam pe la rez 191 - spre bara notata cu 12V

Link spre comentariu

mai exacta poate , la fel de clara nu , poate doar una dar in djvu - dar are 518k si nu ma lasa sa o pun aici

oricum 12V aia sint din recuperata , pentru start are o tensiune in pin 40 provenita din 103V

Link spre comentariu

mai exacta poate , la fel de clara nu , poate doar una dar in djvu - dar are 518k si nu ma lasa sa o pun aici

oricum 12V aia sint din recuperata , pentru start are o tensiune in pin 40 provenita din 103V

incarco aici si pune linku aici ca poate are nevoie si alcineva de schema http://www.filehost.ro/ 

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări